UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Що подивитися в українському сегменті YouTube на вихідних?

Що подивитися в українському сегменті YouTube на вихідних?

6.05.2022 352
Що подивитися в українському сегменті YouTube на вихідних?

Що подивитися в українському сегменті YouTube на вихідних?

6.05.2022     352

Друзі – не роботою єдиною, чи не так? Відпочивати теж потрібно. І якщо ви полюбляєте переглянути на вихідних Дудя чи інших російських ютуберів – чи не час позбуватися цієї звички? Тим паче, в останні роки з’явилося чимало якісного україномовного контенту. Враховуючи це, Jobs.ua пропонує вашій увазі найцікавіші українські YouTube-канали, щоб відпочити на вихідних від роботи та зарядитися бадьорим настроєм в цей нелегкий час.

STAND UP Battle Club

А саме їхній проєкт «Культурна оборона». Це вечірні розважальні стріми українських коміків, деякі з яких вже відомі широкому загалу (Роман Щербан, Вадим Дзюнько). Хлопці запрошують на стріми гостей, з якими обговорюють новини, жартують та збирають гроші на потреби ЗСУ та переселенців. Що цікаво, їхні стріми відбуваються в львівському камеді-клабі CULT, який водночас є бомбосховищем. Тому їхні гості та відвідувачі можуть не переживати через повітряні тривоги.

Ще один цікавий момент – смішні та дотепні донати, які повеселять глядачів стріму не менше, ніж влучні зауваження Романа Щербаня чи репліки Вадима Дзюнька. До речі, на цьому YouTube-каналі представлено багато стендапів наших вітчизняних коміків, тож вам буде чим зайнятися на вихідних. Якщо ви, звісно, любите відпочивати за переглядом розважального контенту.

Телебачення Торонто

Антигуманістичні стріми від Телебачення Торонто особливо запам’яталися українським глядачам в перші тижні війни. Поки Майкл Щур захищає країну на фронті, його колеги по творчому ремеслу Макс Щербина, Олександра Гонтар і вся команда ТТ розважають українців в тилу і не дають розклеїтися морально. До речі, кількість підписників Телебачення Торонто сягнула 613-ти тисяч, а для українського сегменту YouTube – це чимала цифра. Що також свідчить про високу якість їхнього контенту.

Загін Кіноманів

Рівнянин Віталік Гордієнко нещодавно стрімко ввірвався в тренди українського ютубу із прекрасно знятим та змонтованим 60-хвилинним відео на тему «Україна в російських фільмах». Його відеорозвідка чудово ілюструє, як росіянам за допомогою кінематографу путінська влада промивала мозок, формувала образ недолугих українців та прищеплювала ненависть до нашого народу. Відео швидко набрало популярність – за місяць кількість переглядів сягнула майже 2 млн. Тому радимо, якщо досі не бачили.

Geek Journal

Шкробинець Олексій Вікторович, більше знаний ютуб-спільноті під ніком Тайлер Андерсон, теж стабільно радує цікавим розважальним контентом. У своїх роликах він обговорює новини з усього світу, стібеться над сусідоньками та радить до перегляду гарні українські та зарубіжні фільми. Цікава подача з незмінним привітанням «Привіт, мої улюблені людини!» полюбилася аж 227 тис. користувачів. Безперечно, полюбиться і вам.

Раґулівна

Ютуб-канал Раґулівни (вона ж Микитенко Тетяна Олексіївна) – це багато емоцій, історичних розвідок та аналіз сучасних подій, пропущений через призму світогляду української патріотки. Раґулівна полюбляє досліджувати наймерзенніші куточки «русскава міра» і розвінчувати міфи російської пропаганди. Долучайтеся до 167 тис. шанувальників, адже пані Тетяна не дасть заскучати. Свої стріми, як правило, вона запускає пізно ввечері, тому чимало глядачів люблять дивитися її перед сном. Можливо, полюбите і ви?..

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору