RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Жизнь в коллективе
  5. Подарунки для начальника, якщо добре знаєте його вподобання

Подарунки для начальника, якщо добре знаєте його вподобання

27.04.2023 342
Подарунки для начальника, якщо добре знаєте його вподобання

Подарунки для начальника, якщо добре знаєте його вподобання

27.04.2023     342

Нещодавно портал Jobs.ua розповідав читачам про ідеї подарунків для учасників онлайн-заходів. В цій статті пропонуємо вам з’ясувати, які подарунки на день народження сподобаються вашому начальнику, якщо ви добре знаєте його вподобання.

Любителю електроніки

Виберіть серед безлічі варіантів класний і стильний павербанк. І навіть якщо у вашого начальника вже є один, ще один теж стане йому в нагоді. Можливо, він віддасть його дружині чи сину, і таким чином ви зробите йому подвійну приємність.

Серед інших варіантів – зовнішній SDD-диск, ємкісна флешка з незвичним дизайном, стильні навушники.

Любителю активного відпочинку

Подаруйте начальнику фірмову термокружку, якщо добре знаєте його вподобання. Найкраще обрати варіант з кріпленням, щоб її можна було прикріпити до рюкзака. Кращого подарунку для любителя гірського повітря чи пікніків годі шукати.

Серед інших варіантів зверніть увагу на наступні:

  • Якісний компактний мультитул,
  • Вологонепроникний ліхтар,
  • Спальний мішок – універсальну модель,
  • Бінокль.

Цінителю алкогольних напоїв

Якщо вважаєте дороге віскі чи вино банальним подарунком, радимо подумати про такі варіанти. Наприклад, глобус-бар, який виконує дві функції: служить для зберігання елітного напою та є справжньою прикрасою офісу чи домашнього кабінету.

Ще один цікавий подарунок – оригінальний штоф для святкового столу. Така річ прикрасить будь-який стіл, а гості вашого начальника не приховуватимуть свого захоплення. А якщо ваш начальник розбирається у винах, подаруйте йому набір сомельє. Теж вартісна річ в господарстві, пилом припадати не буде.

Інші подарунки

Якщо ви з колегами задумалися над тим, чим ваш начальник міг би прикрасити свій робочий кабінет, зверніть увагу на:

  • Карту зоряного неба – чудове доповнення для будь-якого інтер’єру. Її можна почепити на стіну замість картини, якщо ваш начальник не великий любитель образотворчого мистецтва;
  • Незвичний настінний годинник – але дійсно незвичний! Жодної банальщини тут!
  • Збірні моделі – тут асортимент дуже великий. Літаки, автомобілі, потяги тощо. Знову ж таки, орієнтуйтеся на смаки і вподобання начальника.

Любителю спорту

Якщо ваш начальник захоплюється їздою на велосипеді, придбайте йому велокомп’ютер. Висока ймовірність, що він буде радіти цьому подарунку, як мала дитина. Можна також придбати дорогий еспандер або ж спортивний годинник.

Серед інших варіантів – абонемент в зал чи басейн (на півроку чи рік), перкусійний масажер.

Любителю стильних аксесуарів

Ваш начальник користується ноутбуком, але досі не придбав собі стильну і надійну сумку для нього? Виправте це непорозуміння. Орієнтуйтеся на його діловий стиль, щоб не прогадати.

Серед інших подарунків – стильна папка-органайзер, оригінальні чи незвичні ювелірні прикраси, футляр для окулярів, ручка «Паркер». Словом, проявіть фантазію і придбайте щось вартісне, що радуватиме око начальника щодня.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх