RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Рынок труда Украины
  5. П'ятдесят та більше: скільки можна заробляти в сучасній Україні

П'ятдесят та більше: скільки можна заробляти в сучасній Україні

19.12.2019 448Автор: Олександр Мавлідінов
П'ятдесят та більше: скільки можна заробляти в сучасній Україні

П'ятдесят та більше: скільки можна заробляти в сучасній Україні

19.12.2019     448Автор: 

Попри те, що більшість українців скаржаться на не високі заробітні платні, в Україні готові платити й досить високі зарплати. Jobs.ua ділиться даними, які зібрали фахівці-«мисливці за головами» з іншого відомого в країні порталу з пошуку роботи та персоналу. Попереджаємо: це може вас вразити, бо заробіток, що пропонують такі вакансії сягає показників від 50 000 грн.

Тraffic manager або Media buyer: заробітна платня від 50 000 грн

Для роботи на посаді Media buyer шукачеві треба добре розумітися на принципах за якими працюють соціальні медіа. Крім того, щоб заробити такі гроші у цій сфері діяльності, треба мати досвід планування, створення та запуску різних рекламних кампаній, що існують в соціальних медіа. Також необхідно мати знання з базових метрик та мати такі soft-skills, як гарний смак та наявність уваги до дрібних деталей. Не погано буде й відповідати таким рисам шукача, як наявність про активної життєвої позиції, цілеспрямованості та стресостійкості.

Стюардеса або стюард: заробітна платня від 65 000 грн

Окрім того, що така робота вважається досить цікавою та навіть, романтичною, праця на популярних авіалініях та в серйозних авіакомпаніях, здатна приносити й чималі гроші.

Серед обов’язків такої роботи входить вміння контролю за чистотою та порядком в салоні літака, необхідність обслуговування пасажирів, розуміння на замовленні харчування, робота із звітністю, прибирання салону, зустріч на борту власника літака та його гостей, якщо мова йдеться про приватні рейси. Працівники повинні знати етикет, вміти сервірувати стіл та мати досвід такої роботи. Стресостійкість, знання англійської мови, пунктуальність, акуратність та відповідальність, також є необхідними м’якими вміннями для шукачів..

Директор з виробництва: заробітна платня від 70 000 грн

Забезпечення виконання планових показників виробництва, зниження собівартості продукції, при якому остання не втрачає своєї якості, забезпечення безаварійної роботи обладнання та організація роботи з випуску нових видів продукції: приблизно такий функціонал передбачає така посада.

Серед вимог до шукачів, окрім стажу та профільного вищої освіти, я к правило існують наявність додаткових дипломів та сертифікатів (МВА, тренінги, спеціалізовані курси).

Головний агроном: заробітна платня від 80 000 грн

Від цих фахівців роботи агросектору потребують вміння з підготовка схем захисту рослин, розробка закладок й контролю проведення випробувань спеціальних препаратів. Не зайвим стане й досвід в агрономічному супроводі клієнтів, надання їм потрібних консультацій, наприклад, у питаннях біологічного захисту рослин. Також, агроном повинен мати досвід участі у виставках, всіляких тематичних конференціях та семінарах.

Крім профільного вищої освіти від шукачів такої роботи можуть вимагати досвід праці від 5 років та знання іноземних мов.

Розробник комп’ютерних ігор (Senior Game Programmer): заробітна платня від 90 000 грн

ITсектор – один з тих, що найбільш затребувані та швидко розвиваються, тому спеціаліст, який буде займатися розробкою ігор, впровадженням нових ігрових функцій або оптимізацією існуючих ігрових продуктів має розумітися на впроваджені методів рендеринга та фізичному моделюванні.

Серед вимог, що існують для шукачів такої роботи, найбільш розповсюджені такі, як: досвід праці не менш ніж 5 років, при цьому, два роки з них – саме в ігровій індустрії, знання англійської мови на розмовному рівні та досвід керування командою розробників.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх