RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Собеседование без проблем
  5. Що робити після співбесіди?

Що робити після співбесіди?

2.04.2019 986Автор: Лоліта Платошкіна
Що робити після співбесіди?

Що робити після співбесіди?

2.04.2019     986Автор: 

Пройдена співбесіда з роботодавцем - це тільки половина пройденого шляху до працевлаштування. Тому й недивно, що багатьох здобувачив цікавить питання, а що робити після співбесіди, коли питання працевлаштування ще невирішене. Рекрутинговий сайт jobs.ua має для вас практичні рішення, що робити далі?

Поради здобувачвам, що робити після співбесіди

Якщо ви домовились із роботодавцем про виконання тестового завдання після співбесіди - це значить, що ваша кандидатура підходить, але справа залишається тільки перевірити вашу кваліфікованість і професійність. Саме тому ваша справа одразу після співбесіди якомога швидко залучитися до виконання тестового завдання, щоб бути першим з конкурентів, хто його відправить. Бо якщо хтось встигне зробити завдання швидше за вас, то отримає пропозицію впершу чергу.

Окрім цього здобувач після співбесіди може запросити зворотній зв’язок. Дех-то просить мобільний телефон, де-хто електронну пошту. Це допоможе вам зрозуміти, що ви зробили так, а де помилились. До того ж работоджавець зрозуміє, що ви готові слухати зауваження та справді зацікавились вакантним місцем в компанії. Це також дуже важліво, бо, чесно кажзучи, не всі здобувачі готові до цього. Тому не соромтесь задати питання після співбесіди.

Після співбесіди не бійтесь нагадати хоча б раз про свою кандидатуру і спитати у роботодавця як проходять пошуки роботи за вакантним місцем, а також чи є вже якісь рішення щодо вашої кандидатури. Але не обов’язково нав’язуватись менеджерам з пошуку персонала компанії і писати усюди, дзвонити на всі номери.

Виходячи після співбесіди здобувач чітко відчуває де і в яких питаннях отримав поразку при відповідях. Тому якщо ви відчуваєте свої недоліки, у вас є неймовірний шанс підготуватися до настуної співбесіди, наздолужуючи ці прогалини. Це може бути потреба вдосконалити свої відповіді в професійних знаннях, а може питанняях впевненості.

Окрім того, що ви можете питати у HR-ів про результати пошуку здобувачів в компанію, ви так само можете повідомляти й про свої результати пошуку. Можливо в процесі пошуку ви знайшли більш цікави компанії і вони вам симпатизують бильше. Чи навпаки, на стільки ця компанія вам сподобалась, що ви тільки і очікуєте від них відповіді.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх