RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Личные качества на работе
  5. Що робити, якщо ви не маєте професійних досягнень

Що робити, якщо ви не маєте професійних досягнень

30.06.2019 525Автор: Лоліта Платошкіна
Що робити, якщо ви не маєте професійних досягнень

Що робити, якщо ви не маєте професійних досягнень

30.06.2019     525Автор: 

Поофесійні досягнення - головний показник успіху спеціаліста. Саме цей показник цікавить більшість роботодавців в резюме та на співбесіді. Але не у всіх спеціалістів існують успіхи в професійній діяльності. До того ж, де-які спеціальності не враховують кар’єрного росту, тому підпорядкувати свої професійні досягнення досить складно. Що в такому випадку робити спеціалісту?

Чи помічали ви коли-небудь, як де-які люди можуть преподнести свої навіть незначні успіхи. Де-хто можуть впізнати і себе, працьовиту та сором’язливу людину, яка не звикла хвалитися своїми успіхами перед усіма. Багато хто з психологів радять вчитися хвалитися своїми успіхами і розповідати про них. Це, до речі, допомагає впоратися з багатьма шкідливими рисами: замкнутість, сором’язливість, відчуженість в колективі. Психологи також відзначають, що така практика допомогає знаходити навіть невеличкі успіхи та досягнення в своїй роботі.

Як навчитися знаходити успіхи в роботі

Для найпісимістичніших спеціалістів ми підібрали декілька способів знаходити досягнення та успіхи в своїй роботі. Перше з чого можете розпочати, то це задати собі питання: «Чим саме в своїй роботі чи професійній діяльності можете пишатися за певний проміжок часу?». Впевнені, у вас буде чим похвалитися. Наступним способом, як ви вже могли зрозиміти стане - пошук навіть найменших результатів в роботі. Сюди можуть входити успішне завершення якогось проекту, отримання нових умінь чи вдосконалення вже набутих. Щоб навчитися знаходити ці досягнення, заведіть щоденник досягненнь і робіть записи кожен день, чого ви досягли за сьогодні. Навіть якщо сьогодні закрили повсякденні завдання швидше ніж вчора, відначте це в своєму записничку. Ще один зі способів навичится знаходити успіхи в смвоїй роботі - це питати оточуючих про свої успіхи та сильні сторони. Якщо ви будете знати сильні сторони, зможете у майбутньому їх покращити або збільшити. І ще одна порада - не покладайтпе своїх зусиль ніколи досягти успіху в роботі. Шукайте нові шляхи та способи самореалізації.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх