RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Серіали, які стануть у нагоді управлінцям

Серіали, які стануть у нагоді управлінцям

17.11.2021 288
Серіали, які стануть у нагоді управлінцям

Серіали, які стануть у нагоді управлінцям

17.11.2021     288

Якщо ви працюєте у сфері управління персоналом, а на дозвіллі любите переглядати серіали, портал Jobs.ua підготував для вас добірку найцікавіших серіалів, які можуть дечому навчити.

«Крізь сніг»: як виживати в умовах самоізоляції та жорсткого обмеження ресурсів

Техногенна катастрофа спровокувала льодовиковий період, внаслідок чого вимерло майже все населення Землі. В живих залишилися тільки пасажири величезного потягу, що мчить без зупинок навколо світу. Сам потяг – це віддзеркалення нашого суспільства: тут теж є еліта і бідняки. Зрозуміло, що рано чи пізно виникне протистояння, бо: обмежений простір, нестача ресурсів та соціальна несправедливість.

Чого може навчити цей серіал? Як бути лідером і приймати непрості рішення; як гуртувати навколо себе прибічників, як розвивати і укріпляти міжособистісні взаємини, що дасть змогу знаходити вихід із найскрутніших ситуацій.

Американський варіант «Офісу»: як ніколи не втрачати оптимізму

Адаптація британського серіалу про працівників невеликої компанії, яка займається продажами офісного паперу. Головний герой серіалу – Майкл Скотт, начальник-самодур, який не завжди дотепно жартує, але який як ніхто інший вміє піднімати собі та оточуючим настрій. Звичайно, багато його вчинків не потрібно наслідувати, якщо не хочете потрапити в курйозну ситуацію. Але чому-чому, а безграничному оптимізму Майкла Скотта все-таки варто навчитися.

В інших героїв серіалу теж є чому повчитися: в Дуайта – безмежній самовідданості роботі, в Джима – як уживатися із непростим колегою. Навіть у Тобі, працівника відділу кадрів, можна дечому навчитися, а саме – як не реагувати на неприязне ставлення керівництва. Хоча у Тобі – характер флегматика, що й дозволяє йому простіше ставитися до токсичних реплік Майкла Скотта.

«Картковий будинок»: про жадобу влади і все, що з цим пов’язано

Пригадуєте сюжет серіалу? В обмін на посаду держсекретаря США конгресмен Френк Андервуд допомагає політику від демократичної партії стати президентом. Але той не дотримується своєї обіцянки, і омріяну Френком посаду займає інша людина. Тут, власне, й починається найцікавіше: бажання влади, плетіння інтриг і почуття помсти зливаються у вибуховий коктейль, і ми з вами можемо спостерігати за тим безумством, до якого призводить банальне недотримання обіцянок.

Тому управлінцям варто взяти на замітку: якщо обіцяєте щось своєму підлеглому, будьте ласкаві це виконати. Також серіал наглядно демонструє, чому потрібно розділяти роботу та особисте життя, як находити правильних союзників та вкладатися в короткі терміни з великими проектами.

«Кремнієва долина»: як долати виклики і рухатися вперед

Комедійний серіал про стартаперів із Кремнієвої долини, які намагаються перетворити інноваційну ідею в грандіозний проєкт. На цьому шляху їм доведеться зіткнутися з багатьма труднощами, але взаємопідтримка, гострий розум і вдалі рішення раз по раз рятуватимуть героїв від чергового провалу.

Серіал настільки полюбився глядачам, що було відзнято шість сезонів. Безперечно, в діях героїв ви найдете чимало корисних рекомендацій для себе. А також непогано розважитесь, бо гумор тут дійсно якісний і небанальний.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх