RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Собеседование без проблем
  5. Тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем

Тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем

27.02.2019 223Автор: Лоліта Платошкіна
Тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем

Тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем

27.02.2019     223Автор: 

Чи знаєте ви, що активний пошук роботи у здобувача займає приблизно стільки ж часу в день, скільки і звичайний робочий день. А окрім цього, на кожній співбесіді спеціаліст повинен бездоганно проходити таку зустріч і активно спілкуватися із роботодавцем. Це досить важке завдання, яке віднімає багато зусиль і часу. Але це ще не всі труднощі, які будуть виникати на шляху спеціаліста. Тому Jobs.ua вирішили підготувати практичні поради тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем.

Одне головне правило, яке лежить в основі успішного і результативного відвідування співбесід є ретельна підготовка спеціаліста. Яким чином вона повинна проводитись, читайте нижче.

Як готуватися до співбесіди здобувачам?

«Ті, хто володіють інформацією – володіють світом». І не просто так. Інформаційна розвідка допоможе вам отримати цінні данні про компанію, її керівників, напрямки діяльності. Вона знадобиться вам не лише для того, щоб розуміти, чи по дорозі вам, чи ні, а ще й відчувати впевнено на співбесіді, бо ви вже знаєте про що піде мова і що від час будуть чекати. Ви також можете вивчити заздалегідь ринок праці і будете готові відповісти щодо розмірів заробітної плати, яку ви готові запросити.

Готуйте і презентацію свого досвіду діяльності. Це допоможе вам послідовно викладати інформацію про себе і не збиватися з розповіді де ви працювали, ким і чого досягли за всю вашу професійну діяльність. Багато хто зі спеціалістів хвилюються на співбесіді, коли їм задають особисті питання чи пропонують пройти психологічний тест. Уявіть собі, і до цього ви так само можете підготуватися. На сьогоднішній день інтернет сповнений підготовчих тестів, які дуже часто стандартно менеджери з пошуку персоналу використовують на співбесідах. Потренуйтесь і пройдіть тест, якщо потрібно, декілька раз.

Готуйте і свою зовнішність до співбесіди. Якщо е знаєте що одягти, краще спитайте близьких, як ви будете виглядати в тому чи іншому одязі. Найчастіше, здобувачі одягають щось класичне, але не перегинаючи палку. Наприклад, з улюбленого: джинси, футболка, сукня. Але одяг за кольором повинен бути спокійний, не виділятися і не бути яскравим.

Подбайте і про те, щоб ваша міміка була врівноважена, спокійна. Для цього краще прийти на співбесіду трошки заздалегідь і звикнутися до інтер’єру, чи навіть поспілкуватися із робітниками цієї компанії, які трапляться поки ви будете чекати.

Будьте підготовлені, хай вам щастить у співбесідах.

Читайте также

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 Сентябрь, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 Август, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 Август, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

↑ Наверх