RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Ищем вакансии
  5. Вакансії в Україні: робота кухаром-універсалом

Вакансії в Україні: робота кухаром-універсалом

4.03.2019 295Автор: Олександр Мавлідінов
Вакансії в Україні: робота кухаром-універсалом

Вакансії в Україні: робота кухаром-універсалом

4.03.2019     295Автор: 

Продовжуючи тему професій «що годують» та набирають не абияку популярність, Jobs.ua проаналізував таку роботу, як праця кухаром-універсалом.

Саме кухар-універсал – одна з найпопулярніших вакансій у базах пошуків персоналу в Україні. Фахівцям, які можуть замінити собою декілька позицій «на кухні», сьогодні, пропонують майже ідентичні заробітні платні у різних регіонах країни.

Для того, щоб робота кухаром-універсалом стала вашою, ви повинні мати знання та досвід, щоб виконувати такі обов’язки у своєї роботі, як обов’язки, наприклад, шеф-кухаря чи су-шефа, розуміючи при цьому, з чого складається й робота на позиціях рядових кулінарів.

Робота кухаром-універсалом передбачає виконання таких умов, як приготування страв та заготовок до них, які потребують складної кулінарної обробки, знання про приготування дієтичних страв, вміння готувати «на пару», розуміння показників псування складних продуктів.

Робота кухаром-універсалом: скільки за неї платять?

Одна з небагатьох професій, що має, майже однакову стартову зарплатню у більшості регіонів України, робота кухаром-універсалом, також, непогана сходинка у кар’єрі в цьому напрямку.

Але, навіть, ви й не мріяли про неї, проте маєте невеликий досвід та вмієте готувати на всі 100%, роботодавці цього напрямку, вже одразу запропонують вам від 8 000 до 12 000 гривень, у залежності від ваших вмінь та авторитетності у професійній сфері.

Звичайно, складність самого готування, як й умови роботи кухаром-універсалом, також будуть обловлювати розмір фінансового заохочування працівника.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх