RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. На работе
  5. Варіанти, як облаштувати робоче місце у власному помешканні

Варіанти, як облаштувати робоче місце у власному помешканні

10.12.2021 414
Варіанти, як облаштувати робоче місце у власному помешканні

Варіанти, як облаштувати робоче місце у власному помешканні

10.12.2021     414

Уточнимо одразу – дистанційний працівник може виконувати робочі обов’язки не лише в стінах власного помешкання. Але в цій статті давайте поговоримо разом із Jobs.ua, які варіанти облаштування робочого місця може обрати працівник, який полюбляє працювати із власної квартири. Чи будинку.

Квартира

Якщо однокімнатна квартира – звісно, вибір робочого місця невеликий. Це може бути робочий стіл в кутку кімнати, диван із ноутбуком на колінах, якщо вам хочеться попрацювати, скажімо так, «на розслабоні». Кухня – як не дивно, ще один чудовий варіант для вибору робочого місця. Особливо, якщо ви живете самі. І перекусити завжди можна, фактично не відриваючись від роботи, і сите урчання холодильника теж може налаштовувати на робочий лад. Звісно, не всіх.

Якщо кімнат дві, три, а то й більше – тут уже, зрозуміло, є де розгулятися. Обирайте місце із хорошим освітленням – біля вікна чи балкону, приміром. Багато світла – це важливий момент, адже при тривалій роботі очі втомлюються навіть за найкращим монітором. Ясна річ, це порада для людей, які працюють вдень; нічним працівникам натомість потрібно потурбуватися про якісну настільну лампу. Не шкодуйте на неї грошей, адже йдеться про здоров’я ваших очей.

Балкон і лоджія

Якщо ваш балкон чи лоджія засклені і утеплені – це теж чудові варіанти для вибору робочого місця. Звичайно, взимку вони повинні опалюватись, але для весни-літа-ранньої осені ви з комфортом працюватимете на балконі чи лоджії, не ставлячи біля себе обігрівач. Балкон дасть змогу «відсікти» ваше робоче місце від усієї квартири, а краєвид за вікном – якщо у вас дійсно чудовий краєвид за вікном, – цілком імовірно, надихатиме на нові ідеї. В будь-якому випадку, якщо вам для роботи потрібен тільки ноутбук і вай-фай, періодична зміна робочого місця, можливо, позитивно впливатиме на виконання робочих завдань. Пробуйте, експериментуйте.

Кабінетик під сходами

Із власним будинком ситуація значно веселіша, чи не так? Тут ви дійсно можете розгулятися і проявити фантазію, як облаштувати робоче місце у власному помешканні. Приміром, якщо будинок двоповерховий, ви можете створити затишне місце під сходами. Уявіть собі – маленький кабінетик, доступ до якого маєте тільки ви. Двері зачиняються на замок, і ви можете не хвилюватися, що діти, пустуючи, потраплять на ваше робоче місце і випадково зіпсують важливі документи. Схожа ситуація трапилася із героями роману «Сяйво» Стівена Кінга, коли малолітній син Джека Торренса зіпсував його рукопис. Пригадуєте, що сталося, коли татко повернувся додому?

В будь-якому випадку, не забувайте замикати робочий кабінет, коли завершили працювати. Як і не забувайте поставити на пароль робочий ноутбук, якщо маєте маленьких дітей. Так, вони зроблять це не зі зла, але хіба вам від того буде легше, коли ви повернетеся додому після відвідин магазину, приміром, а в робочому кабінеті виявите розгардіяш, а на ваш ноутбук діти разом із іграми випадково закачають шкідливу програму?

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх