RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Ищем вакансии
  5. Як довго я шукаю роботу? (опитування)

Як довго я шукаю роботу? (опитування)

10.09.2007 328
Як довго я шукаю роботу? (опитування)

Як довго я шукаю роботу? (опитування)

10.09.2007     328
Булгак Крістіна, перекладач з англійської та іспанської: Я шукаю роботу не більше трьох днів. Точніше, це вона мене стільки шукає – стільки часу у мене є на те, що б прийняти або відхилити чергову пропозицію про співпрацю. Самостійно роботу я шукала тільки один раз – коли вперше влаштовувалася на роботу. Тоді це зайняло декілька тижнів. Я маю на увазі активні пошуки, коли я купувала газети та писала в мережі Інтернет. З того часу, на щастя, з проблемою пошуку роботи я не стикалася, і сподіваюся, що мені не доведеться зіткнутися з нею в найближчому майбутньому. Порфіленко Ольга, фрілансер. Я шукаю роботу постійно. Рівно, як і вона мене. Річ у тому, що в фрілансі ніколи не немає чіткої впевненості, що завтра або післязавтра твій проект не закриють. А іноді ще і смачненький шматочок роботи хочеться – ось і доводиться тримати руку на пульсі. З іншого боку, від моменту вибору цікавого проекту до остаточного рішення про співпрацю проходить від декількох хвилин до декількох днів, трьох максимум. До того ж, якщо ти зарекомендував себе і маєш певну репутацію в крузі колег, то робота сама тебе знаходить – роботодавці приходять і звуть тебе на той або інший проект. Але, так або інакше, бути в курсі останніх вакансій доводиться завжди. Хозяїнов Степан, менеджер з продажу. Я шукаю роботу вже близько місяця. На жаль, так вийшло, що з минулим робочим місцем довелося розпрощатися, і я знов поповнив ряди безробітних. Звичайно, по моїй професії знайти роботу не так вже і складно, але мені не хочеться міняти шило на мило. Тому я досить ретельно підходжу до вибору майбутнього роботодавця: хочу, щоб мої досвід і знання були оцінені і оплачувалися по гідності. Тобто я не хапаюся за першу пропозицію, що попалася, а підходжу до процесу ухвалення цього важливого рішення вдумливо. Ізвін Марія, студентка. Я шукаю роботу ось вже три місяці. Річ у тому, що я зараз навчаюся в університеті на спеціальності «Економіка», і оскільки вже через рік я буду дипломованим фахівцем, то вже зараз замислююся про те, куди підти працювати після закінчення навчання. Але, як з'ясувалося, студентові непросто знайти роботу, принаймні, в моїй сфері – ніхто не хоче брати до себе дівчину без відповідного досвіду роботи, та ще й на неповний робочий день. Тому пошуки продовжуються, я не зневіряюся і сподіваюся, що вже незабаром мої старання будуть винагороджені. А поки я підробляю промоутером, знайти роботу в цьому напрямку виявилось зовсім просто, і я справилася за день буквально.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх