RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Методы управления персоналом
  5. Як одразу привчити колег не спізнюватись на роботу

Як одразу привчити колег не спізнюватись на роботу

20.10.2019 554Автор: Лоліта Платошкіна
Як одразу привчити колег не спізнюватись на роботу

Як одразу привчити колег не спізнюватись на роботу

20.10.2019     554Автор: 

Як тільки в компанії з’являється новий робітник, то він з самого початку вмотивований приходити на роботу вчасно. Але рутинні повсякденні задачі втомлюють спеціаліста та примушують лінуватися та запізнюватися на роботу. Якщо роботодавець не ставить вчасний прихід на роботу за обов’язкове правило, то рано чи пізно це питання постає гостро. Тому вихід - одразу встановлювати правила в компанії, порушення яких веде до відповідальностей та покарань.

Досвідчений роботодавець напевно виробив вже свою методику покарання та заохочення, яка працює відмінно. Але якщо ви тільки вивчаєте на практиці роботу методик заохочення та покарання, то саме в сьогоднішній статті дізнаєтесь, які будуть працювати найбільш ефективно.

Мотивація колег приходити на роботу вчасно

Штрафи за запізнення завжди працюють відмінно. Якщо ви з самого початку встановили подібне покарання, то валюта може бути різною. Це може бути як фінансовий штраф в загальну скарбничку компанії чи трудова допомога. Наприклад, прибирання в кабінеті. Краще з подібними штрафами ознайомити співробітників ще в перший день роботи. До речі, одразу продумайте відповідальних. Можливо це будете ви, тоді вам потрібно принципово приходити вчасно та не запізнюватись. Ви також можете встановити спеціальну програму, яка буде відстежувати роботу колективу та кожного окремого працівника.

Ще однією мотивацією до вчасного приходу можуть стати щоденні наради або мітинги, відвідування яких обов’язкове. Назначте дні та час зустрічей. Це забезпечить вам вчасний прихід колег.

Не забувайте, що власний приклад теж працює відмінно. Підтримайте власний колектив власними вчасними приходами і це підштовхне колектив не відставати від свого лідера.

Найкращим способом вирішити проблему запізнень з колективом «без бою» та додаткових фінансових витрат - це, звісно, домовитись про відпрацювання тих годин, які ви запізнились. Ви можете встановити відпрацювання як в той самий день, так і за домовленістю, але для цього необхідно заздалегідь обговорити коли ви і скільки відпрацюєте.

Привчайте колег до вчасного приходу на роботу та вмійте їх на це вмотивувати.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх