RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Новости
  5. Як підприємливі люди заробляють в новій соцмережі Clubhouse

Як підприємливі люди заробляють в новій соцмережі Clubhouse

22.02.2021 606
Як підприємливі люди заробляють в новій соцмережі Clubhouse

Як підприємливі люди заробляють в новій соцмережі Clubhouse

22.02.2021     606

Нова соцмережа Clubhouse, яку навесні 2020-го року створили два випускники Стенфордського університету, зараз у всіх на вустах. Особливо після того, як її ненав’язливо прорекламував Ілон Маск у своєму твіттері, коли коротко твітнув про те, що буде о такій-то годині в Clubhouse. А деякі особливо підприємливі люди вже почали заробляти в Clubhouse. Що з себе представляє нова соцмережа, яка стрімко набирає обороти, і як дехто вже примудряється заробляти на ній – давайте з’ясуємо разом з Jobs.ua.

Що таке Clubhouse?

Для більшості людей, які звикли бачити стрічку новин в Інстаграмі та Фейсбуці, після потрапляння в середовище Clubhouse не зрозуміло геть нічого. Тут немає звичних оку переписок і стрічок новин: є тільки «руми», тобто кімнати для спілкування. Кожен може зайти в кімнату по інтересам і послухати цікавих спікерів, в ролі яких можуть виступати світові знаменитості.

Clubhouse поки що закритий для більшості людей, що ще більше накручує ажіотаж навколо неї. Потрапити в число її учасників можна за допомогою запрошень – інвайтів, – від тих користувачів, які вже мають до неї доступ. І тільки власникам айфонів, бо для інших операційних систем застосунок поки що недоступний.

Дехто критикує Clubhouse за подібну «елітарність», але творці соцмережі повідомили, що для операційної системи Android версію застосунку випустять вже влітку.

В чому причина шаленої популярності Clubhouse?

В січні 2021-го року Clubhouse вже оцінили в мільярд доларів. А станом на середину лютого застосунок скачали більш ніж п’ять мільйонів разів у всьому світі. Наразі Clubhouse скачують в App Store частіше, ніж ТікТок і Телеграм. І це дійсно вражає, особливо якщо врахувати, що Clubhouse тільки починає свій шлях у віртуальному світі.

Так у чому полягає причина шаленої популярності нового застосунку? Не лише в його революційному підході, а й також через те, що чимало світових селебріті вже зареєструвалися і активно користуються останнім «писком» віртуальної моди.

А простих користувачів Clubhouse приваблює тим, що можна наживо поспілкуватися зі світовою знаменитістю. Щоправда, це не так просто. Річ у тому, що в аудіочатах, або румах, є модератори, спікери та слухачі. Спікери вільно спілкуються між собою, а слухачі можуть вступити в бесіду, якщо модератори ухвалять їхнє прохання вступити в бесіду (функція «підняти руку»).

Як заробляють в Clubhouse: інвайти та модерація румів

Оскільки в Clubhouse просто так не потрапити навіть власникам айфонів, хіба що отримавши запрошення від знайомої людини, яка вже перебуває в соцмережі, з’явилося чимало підприємливих людей, які стали пропонувати інвайти за реальні гроші. На торгівельних майданчиках на зразок «Авіто» почали з’являтися пропозиції з продажу інвайтів. Звичайно, скористалися ситуацією і шахраї, які пропонують довірливим покупцям придбати фальшиві інвайти.

Непогано заробляють у новій соцмережі популярні модератори румів. Приміром, Ксенія Дукаліс, власниця «Belong Agency», за годину модераторства заробляє близько 57 тис. грн.; блогер Анатолій Капустін за той самий час отримує близько 13 тис. грн., продюсер Ілля Овчаренко – близько 9,5 тис. грн.

Фахівці стверджують, що Clubhouse формує нову культуру соцмереж, а бажаючих потрапити туди з кожним днем стає все більше.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх