RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Испытательный срок
  5. Як швидко ви адаптуєтесь на новій роботі?

Як швидко ви адаптуєтесь на новій роботі?

5.06.2019 808Автор: Лоліта Платошкіна
Як швидко ви адаптуєтесь на новій роботі?

Як швидко ви адаптуєтесь на новій роботі?

5.06.2019     808Автор: 

Від того, як швидко звикнеться спеціаліст на новій роботі, залежить його повноцінна робота та його комфортне самопочуття на робочому місці. Процес адаптації у кожного спеціаліста проходить по-своєму і займає різний проміжок часу. Звісно ж, чим швидше новий робітник проходить цей термін адаптації на новому місці, тим краще. Але давайте розберемося, які фактори, все ж таки, впливають на процес адаптації та як можна прискорити цей процес.

Швидка адаптація спеціаліста на роботі говорить про те, що робітник має високі навички самоорганізації та самоконтролю. На процес адаптації також впливають його комунікаційні вміння, зібраність, уважність. Людям, які схильні до самостійної роботи, важко швидко пристосуватися до роботи в команді та адаптуватися швидко на роботі. Якщо ви впізнали в цьому описі себе, то краще обирайте роботу, враховуючи цей фактор.

Якщо процес адаптації займає у вас не бильше двох тижнів, то ви досить швидко адаптуєтеся та пристосовуєтеся до нового місця роботи. У вас не виникає труднощів налагодити дружні стосунки із колегами та налаштуатися на результат в роботі. Якщо процес адаптації на новій роботі затягується, то не зволікайте, робіть все від вас можливе, щоб якось вплинути на це та прискорити. jobs.ua підібрали для вас практичні поради про те, що терба робити молодому спеціалісту, щоб прискорити процес апдаптації.

Поради для адаптації спеціаліста на новій роботі

Непокладаючи зусиль знайомтесь та спілкуйтесь із колегами по роботі. Знаходьте час і хвилинку, щоб просто спитати, як справи у ваших колег та чим вони зараз займаються по роботі, над чим працюють. Якщо є ті колеги, про яких ви ще нічого не знаєте, зробіть крок першими - поцікавтесь.

Якщо хочете швидко адаптуватися, на початку роботи з’ясуйте у вашого работодавця, що ваін очікує від вас на період випробувального терміну. Це допоможе вам спланувати роботу таким чином, щоб вкластися в терміни та зробити все можливе, щоб виаправдати очікування.

В адаптації на новомук місці роботи вам також допоможе така інформація: як приготувати каву, де взяти канцелярські предмети, як роздрукувати документи на принтері та інші. Тому з’ясуйте ці питанняч у колег впершу чергу.

Не забудьте поцікавитись у колег, хто ваш керівник відділу, хто адміністрація та директор. У майбутньому це вам дуже знадобиться.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх