RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. В помощь HR
  5. Як залучити більше здобувачів на вакансію

Як залучити більше здобувачів на вакансію

9.09.2019 585Автор: Лоліта Платошкіна
Як залучити більше здобувачів на вакансію

Як залучити більше здобувачів на вакансію

9.09.2019     585Автор: 

Підбір здобувачів в компанію - одне з основних завдань менеджерів з персоналу. Вони здійснюють відбір найвідповідніших спеціалістів із загальної кількості відгуків на вакансію. Головне, утворити такі умови, щоб відгуків здобувачів було якомога багато для відбору найбільш відповідних вашій вакансії спеціалістів.

Поради HR-ам з пошуку здобувачів в компанію

Відверто кажучи, ім’я компанії повинно в першу чергу робити свою справу та залучати більше пошуковців. Як правило, у великих компаній, чиє ім’я розповсюджене, не виникає зовсім труднощів із кількістю відгуків на вакансії. Навпаки, частіше за всього здобувачі за назвою компанії шукають відкриті вакансії. Якщо, все ж таки, ваше ім’я недостатньо відоме, то підключайте всі можливі способи залучення.

Залучати всі можливі ресурси

Не обмежуйте себе при пошуку роботи тільки рекрутинговими сайтами пошуку роботи. Сьогодні і соціальні мережі дають непоганий, часто швидкий, результат по підбору спеціаліста в компанію. Великі компанії зацікавлені в тому, щоб у них працювали найкращі спеціалісти, тому буває і таке, що використовують і переманювання кращих у конкурентів. Ви можете скористуватися і рекламою в інтернеті, щоб знайти потенційних робітників для вашої вакансії.

Розглядайте спеціалістів без досвіду роботи

Якщо справді хочете залучити якомога більше здобувачів, розширте свій кут пошуку - візьміть до уваги спеціалістів і без досвіду роботи. Таких, наприклад, легше навчити чомусь новому. Багато хто з них готовий викладуватись на сто відсотків задля отримання професійного досвіду. Лише визначиться для себе, чи готові ви вчити з нуля.

Зацікавте здобувачів корпоративними «плюшками»

У вас є неймовірний шанс отримати більше відгуків на вакансію, запропонувавши корпоративні «плюшки», які готові надати новому робітнику. Це можуть додаткові зручні умови окрім стандартного соцпакета. Наприклад, безкоштовні обіди, подарунки на свята чи на дні народження, зони відпочинку чи ігор в офісі.

Запропонуйте заробітну плату вищу за середню

Можете підвищити кількість відгуків - підйом рівня заробітної плати в вакансії. Це і справді залучить більше зацікавлених спеціалістів. Але за однією умовою, що ви зможете виділити фінансово таку заробітну плату для спеціаліста.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх