RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Все о профессиях
  5. Зарплати в Україні та не тільки

Зарплати в Україні та не тільки

30.10.2019 405Автор: Олександр Мавлідінов
Зарплати в Україні та не тільки

Зарплати в Україні та не тільки

30.10.2019     405Автор: 

За інформацією Jobs.ua, дослідження, що були проведені серед громадян України показали, що більшість опитаних громадян бажають отримувати заробітну платню не менш, ніж 19 000 гривень на місяць. Саме такі гроші вважаються достатніми для «нормального життя» сьогодні в нашій країні.

Дослідження було проведено компанією «Research & Branding Group», а нещодавно, ці показники перевірив один з популярних вітчизняних сайтів з пошуків роботи з відповідною назвою. За даними цих опитувань, більш ніж 20% респондентів показали, що їх зарплатня складає від 7 000 до 10 000 гривень на місяць. Трохи менше респондентів отримують від 10 000 до 13 000 гривень.

Загалом, близько 60% українців, які прийняли участь в опитування отримують заробітки менш ніж 13 000 гривень. У зрівнянні з опитуваннями минулого року, можна побачити зріст відсотку тих українців, що отримують більш ніж 7 000 гривень на місяць. Їх кількість зросла майже на 4%.

Проте, незважаючи на такі «покращення», загальна кількість людей, що незадоволені своєю заробітною платнею залишається майже такою самою, як і рік потому. Близько 93% опитаних залишаються незадоволеними розмірами своїх заробітків. Тих, хто цілком задоволений отриманими грошима нарахували не більш ніж 7%.

Додаткові питання дослідження довели, що 33% українців вважають, що для «нормального життя» їм би вистачало зарплатні від 10 000 до 15 000 гривень. 24% прагнуть заробляти більш ніж 20 000 гривень на місяць: саме така сума вважається ними за гідну оплату праці та такою, яку вистачатиме для фінансування їх життя.

Цікаво, що 15,5% респондентів, що взяли участь в опитуванні, впевнені, що їм вистачить й суми у межах від 5 000 до 10 000 гривень. А, 1,2% взагалі згодні з тим, що сума менш ніж 5 000 гривень спроможна цілком задовольнити їхні життєві потреби.

У той час, коли українці сперечаються у кількості грошей, що потрібні їм для нормалізування життя, ринок праці Великобританії продовжує дивувати незвичними вакансіями. Так, нещодавно там з’явилися вакансії тестувальників елітних будинків.

Одна з відомих компаній панує найняти до роботи від п’яти до десяти працівників роботу яких буде складатиме завдання мешкання в елітних будинках, щоб перевірити наскільки вони зручні перед заселенням до них замовників. Кожен з цих працівників має перевірити від 10 до 15 будинків, що розташовані по всьому світу. оплата за перевірку кожного будинку складатиме 2 000 фунтів стерлінгів або 2 560 доларів США.

Серед помешкань, що мають пройти таку перевірку справжній замок, розташований у Французькій Рив’єрі, розкішний будинок у Флориді на березі океану та апартаменти загальною площею 4 267 квадратних метрів у місті Сан-Франциско.

Вимоги до кандидатів не такі вже й суворі. Так, шукачі цих вакансій мають не бути засудженими за кримінальні злочини, мати дійсні закордонні паспорти, щоб вільно мандрувати, вміти здійснювати певні перевірки помешкань за короткий час та приділяти увагу дрібницям, мати літературні здібності. Остання вимога обумовлена тим, що працівникам доведеться складати звіти після перевірок помешкань, які мають бути зрозумілими та укладатимуться у не менш ніж 800 слів.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх