UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Німеччині
  4. Робота Доглядальниця в Німеччині в Україні
  5. Доглядальниця в Німеччині
Відправити резюме

Доглядальниця в Німеччині

Заблокована
40 000 грн. + %
 18 липня  Німеччина 
Компанія: ФОП Тарасова Т. В.  (https://jobs.ua/company-fop-tarasova-t-v-1636899) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Робота за кордоном

Контакти

Телефон: +38 (073) 486-66-38
Контактна особа:Sergej

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

На цю вакансію потрібна жінка з володінням німецькою мовою на середньому рівні. Також розглядаються кандидати зі знанням німецької мови на середньому рівні. Паління на вакансії категорично заборонене. Основні обов'язки опікуна включають готування, випікання, прибирання житлової зони, покупку продуктів харчування, супровід до лікарів, супровід на заходи, базовий догляд.

Пацієнт мобільний з ходунками (ролатор, палиця). Він використовує такі допоміжні засоби, як ролатор і інвалідний візок. Надається допомога при підйомі.

Пацієнт мобільний і використовує ролатор.

Пацієнт потребує підтримки з одягання/роздягання, вставання та сідання, стояння, користування туалетом, ходіння по сходах, ходіння, позиціювання в ліжку. Потрібно допомагати з гігієною ніг, доглядом за волоссям, доглядом за ротом/зубами/протезами, гігієною інтимних зон, доглядом за нігтями/ногами. Купання/душ і догляд за тілом не бажані, чоловік хоче робити це самостійно.

Вночі пацієнт іноді прокидається, не щодня.

У пацієнта середня стадія деменції. Йому іноді забуває про дні, іноді помиляється у нових місцях, іноді потрібен час, щоб впізнати знайомих, забуває нещодавні розмови чи події. Орієнтація особиста, місцева та часова дуже обмежена.

У пацієнта немає деменції.

Діагнози пацієнта включають хворобу Альцгеймер. Жінка потребує допомоги при щоденному догляді за тілом, відвідуванні туалету. Потрібно нарізати їжу. Жінка все ще може їсти самостійно і залишається рухливою. У пані наступні діагнози: хвороба Альцгеймера/деменція, розумова відсталість, недоношування.

Жінка дуже спокійна, майже не говорить. Коли ви займаєтеся з нею, вона віддає перевагу відсторонитися.

Опікун буде жити в сільській місцевості у односімейному будинку, у нього буде одномісна кімната. Домашніх тварин немає. У розпорядженні опікуна буде інтернет Wi-Fi, окрема ванна кімната, телевізор, зручне ліжко, шафа, стіл. требуется сиделка с проживанием

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору