RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Обучение, развитие, повышение квалификации
  4. Обучение
  5. Огляд гаджетів для розвитку школярів

Огляд гаджетів для розвитку школярів

27.08.2020 472
Огляд гаджетів для розвитку школярів

Огляд гаджетів для розвитку школярів

27.08.2020     472

Сучасні школярі все частіше обирають такі види дозвілля, які сприятимуть їхньому саморозвитку. Найрізноманітніші види гаджетів дають можливість вивчати програмування, створювати електронну музику чи відео ролики, щоб залити їх на TikTok чи YouTube. Діти мріють бути блогерами чи створювати пізнавальні відео сюжети. Які електронні гаджети допомагають їм в цьому? Разом з Jobs.ua розберемося в цьому питанні.

Планшетні ПК

Без сумнівів, на перше місце варто поставити планшетні ПК. Легкі, зручні, функціональні, вони дають можливість реалізовувати дітям їхній творчий потенціал за допомогою найрізноманітніших способів. Окреслимо найпоширеніші варіанти:

  • Встановивши спеціальні програми, діти зможуть писати найпростіші коди;
  • Хто любить малювати – безмежні можливості для створення ілюстрацій;
  • Розв’язування головоломок, проходження розвивальних ігор, які тренують пам’ять, реакцію, когнітивні навички;
  • Робота з мультимедійними програмами для створення презентацій і відео роликів.

Бездротові навушники

Для багатьох людей поява бездротових навушників стала справжнім спасінням. Тепер не потрібно плутатися в проводах, щоб послухати улюблену музику з телефону. Для дітей безпроводні навушники теж стануть ідеальним варіантом для написання власної музики, а також для гри на сучасних музичних інструментах, щоб не заважати іншим людям.

Не обов’язково купувати дорогі AirPods. Багато фірм-виробників випускають значно дешевші аналоги, які, можливо, поступатимуться трохи в якості звучання, але й вартуватимуть в рази менше.

Електронні рідери

Для любителів читати книги – це ідеальний варіант. З екрану смартфону не так зручно читати, та й батарея сідає швидше. А електронні книги тримають заряд близько тижня (залежить від конкретної моделі, налаштувань яскравості екрану), та й для очей вони значно лагідніші, ніж інші гаджети.

Які ще переваги мають електронні «читалки»? Вони дають змогу завантажити в пам’ять рідера книги, які складно дістати в паперовому вигляді. Та й вивчення іноземних мов з електронною книгою відбуватиметься значно комфортніше.

Смарт-годинники

«Розумні» годинники завдяки своїй функціональності давно полюбилися не тільки дорослим, а й дітям. Їх можна використовувати в якості годинника, засобу зв’язку, а також щоб відстежувати показники фізичної активності. Батьки все частіше купують дітям смарт-годинники, бо з цим гаджетом вони можуть бути впевнені, що діти будуть у безпеці. В екстрених ситуаціях достатньо подзвонити родичам або натиснути кнопку SOS.

Стаціонарні ПК та ноутбуки

Ці пристрої діти полюбляють менше, ніж телефони чи планшети. А все через їхню громіздкість. Легше закинути в рюкзак планшет і вирушити на зустріч з друзями, ніж тягнути з собою ноутбук, а придбати ультрабук можуть дозволити собі не так багато батьків.

Але в багатьох випадках ноутбуки та стаціонарні комп’ютері є незамінними. Наприклад, при перегляді навчальних уроків у мережі, а також онлайн-навчання, що є досить актуальним питанням в наш час.

Звичайно, батькам варто пам’ятати, що спілкування дітей з електронними пристроями не варто пускати на самоплив. Дитячий організм ще розвивається, і «посадити» зір через спілкування з «блакитними» екранами можна без проблем.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх