RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Собеседование без проблем
  5. Як легко пройти співбесіду по Skype

Як легко пройти співбесіду по Skype

2.07.2019 334Автор: Лоліта Платошкіна
Як легко пройти співбесіду по Skype

Як легко пройти співбесіду по Skype

2.07.2019     334Автор: 

Skype-співбесіда вже давно не викликає здивувань ні з боку работодавців, ні з боку здобувачів, а навпаки є відмінним рішенням, коли бракує часу. Як ви могли вже зрозуміти, співбесіда по Skype вимагає особливої підготовки спеціаліста. З одного боку, така зустріч спростовується, бо проводиться в зручних умовах. З іншого, викликає певні незручності, яких не існує при індивідуальних зустрічах. Сьогодні ми спробуємо вияснити як найпростіше впоратись з цим завданням спеціалісту і що для цього потрібно?

Підготовка до співбесіди

Отже, з першого погляду, співбесіда по Skype нічим не відрізняється від звичайної ділової зустрічі роботодавця зі здобувачем, окрім того, що все це відбувається на відстані. Але, як показує практика, відмінність все ж таки є.

По-перше, комп’ютер і програма повинні працювати бездоганно: звук, візуальна картинка, відключіть роботу інших додатків, які можуть відволікати вашу увагу. Перевірте якісне підключення і до інтернету. Ви також можете підготувати заздалегідь і створити документ з вашими контактними данними, які зможете одразу передати їх онлайн, перебуваючи на співбесіді.

Оформлення вашого профілю в Skype також краще перевірити. Обов’язково поставте чітке фото, приберіть зайві безглузді статуси. Якщо ви зараз проходите період активного пошуку роботи, то краще зазначити в інформації вашого профілю мінімальні контакти, наприклад: імейл чи номер телефону.

Готуючись до співбесіди, приділіть увагу вашому зовнішньому вигляду. Навіть якщо ви знаходитесь вдома, то буде зовсім некомпетентно з вашого боку з’являтися перед роботодавцем в халаті чи піжамі. Тож прордумайте свій зовнішній вигляд.

Співбесіда на відстані тим зручна, що спеціаліст може покласти біля себе якісь записнички з інформацією і підглядати в них, якщо це неоьбхідно. Наприклад, таким чином можна написати список питань для работодавця і задавати їх пол порядку. До того ж, можна покласти підказки з теорії вашої спеціальності і підглядати. Загалом, це дуже зручно.

Підготовка до співбесіди дуже важлива, навіть якщо зустріч проходить в зручних для вас умовах - по Skype. Готуйтесь до неї завжди.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх