RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Карьера
  5. Як набратися досвіду роботи?

Як набратися досвіду роботи?

21.04.2019 805Автор: Лоліта Платошкіна
Як набратися досвіду роботи?

Як набратися досвіду роботи?

21.04.2019     805Автор: 

Кому зі здобувачів роботодавець вітдасть свою перевагу при пошуку роботи? Відповідь відома всім - претенденту з досвідом роботи. Але як отримати досвід, чякщо без нього не беруть на роботу, або беруть на незначну посаду? Відповідь ви знайдете у цій статті. Jobs.ua підготували для вас декілька простих секретів щодо способів отримання досвіду роботи.

Досвід роботи та кваліфікованість спеціаліста - це, справді, єдині критерії за якими роботодавець обирає в компанію спеціаліста. Тому дуже важливо підвищувати постійно свою кваліфікованість та шукати усілякі способи отримати досвід роботи з певних навичок.

Як отримати досвід роботи?

Отже, якщо ви відчуваєте, що ви потребуєте в досвіді роботи, то треба діяти вже зараз, не відкладаючи свого часу. Нижче приведені декілька простих секретів допоможуть вам.

Отримати певний професійний досвід допоможе вам відвідування тренінгів. Витратьте трохи часу і знайдіть якісні освітні програми з гарною репутацією. Це дасть вам багато корисних знань, які ви зможете далі використовувати у роботі та повсякденному житті, практичного досвіду.

Досвід роботи ви також можете отримати і на своїй роботі. Якщо дло цього вам ще не доводилось працювати над якимись завданнями, то можете спробувати взяти ініціативу в свої руки. Подивіться уважно чи можете ви взяти на себе додаткові обов’язки та чи вистачить у вас сил і знань на це.

Ще одним спосіб набратися досвіду на роботі - це знайти наставника. Вони завжди можуть поділитися з вами своїм досвідом і поглядами. Завдяки наставнику ви можете налагодити ділові контакти, які з часом можуть вам знадобитися.

Не забувайте при цьому здобувати освіту - дивіться інтерв’ю з професіоналами з вашої галузі. Дуже часто саме вони допомагають впроваджувати нові технології чи методики. У них ви зможете почекрпнути багато чого нового.

Потребуй від керівництва оцінку ваших дій. Вона необхідна для самоаналізу. Ви можете мати самостійну думку щодо вашого рівня досвіду, але тільки керівник може оцінити вас точно і чітко на основі ваших результатів. Будьте певні, їх він пам’ятає!

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх