RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Все о подборе персонала
  5. Яким здобувачам краще відмовити в вакансії?

Яким здобувачам краще відмовити в вакансії?

7.08.2019 495Автор: Лоліта Платошкіна
Яким здобувачам краще відмовити в вакансії?

Яким здобувачам краще відмовити в вакансії?

7.08.2019     495Автор: 

Головне завдання роботодавця, який займається пошуком кандидата на вакансію - підібрати відповідного вимогам спеціаліста. Цілком зрозуміло, що при цьому роботодавець намагаєть вибрати найкрощого претендента на цю посаду за наявними уміннями та навичками. Кожен роботодавець має свій перелік вимог до спеціалістів. Він сам може вирішувати, яким здобувачам краще відмовити в вакансії по результатам співбесіди. Саме вони сформували наступний перелік ненадійних спеціалістів, про яких піде мова в цій статті, і не рекомендують брати їх в підлеглі.

Менеджери з персоналу також відмічають, що ознаки ненадійного спеціаліста можна помітити ще на співбесіді, необхідно тільки уважно придивлятися та прислухуватися до здобувача на зустрічі.

Ознаки ненадійного спеціаліста

Отже, перша явна ознака ненадійного спеціаліста - активна готовність приступити до роботи негайно та нездорова впевненість, що він впорається з обов’язками, які ви запитуєте, досить швидко та легко. Дуже часто подібна самопевненість виливається в нездатність виправдати надії роботодавця. З такими спеціалістами приходиться прощатися ще до завершення випробувального терміну. До того ж, досідчені роботодавці знають, що надмірна праця може не тільки підірвати здоров’є спеціаліста, але й роботу за певним проектом чи завданням.

Ще одна ознака здобувача, якому краще відмовити - відсутність емоційності. Можливо, ви скажете, що в де-яких вакансіях ця риса навіть на руку. Але беземоційність на співбесіді може говорити або про те, що людина схильна до депресій, або про те, що її настрій може залежати від якихось дрібниць, які здатні мінятися досить швидко і часто. В роботі це більше відволікаючий фактор ніж допомогаючий.

Бізнес-експерт - також ознака ненадійного спеціаліста. Всі ми знаємо, що будь-яка людина робить помилки. Інколи до неймовірних правильних рішень призводять навіть помилки чи шлях, яким до цього неходжено. Саме тому експерти, які знають точно, як правильно чи постійно мають поради як повинно бути, можуть бути не надійними.

Наша порада роботодавцям - краще придивляйтесь до здовучів на співбесіді та оцінюйте їх здібності та якості до того, як запросите їх на роботу.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх