RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Обучение, развитие, повышение квалификации
  4. Дополнительное образование
  5. Безкоштовні онлайн-курси для українців – а ви готові опанувати щось нове?

Безкоштовні онлайн-курси для українців – а ви готові опанувати щось нове?

6.04.2022 970
Безкоштовні онлайн-курси для українців – а ви готові опанувати щось нове?

Безкоштовні онлайн-курси для українців – а ви готові опанувати щось нове?

6.04.2022     970

Скажіть собі «Годі!», якщо ви досі не змогли приборкати залежність від новин. Краще перевести свою увагу на якусь діяльність, а не безцільно гортати стрічку новин, погоджуєтесь? Про те, як брати під контроль свою увагу, ми говорили у статті Бійцям офісного фронту: як не втрачати продуктивність. А зараз давайте поговоримо про безкоштовні онлайн-курси для українців. А їх, повірте, вистачає.

Платформи, які зробили безкоштовними безліч лекцій та курсів

Чимало платформ пішли назустріч українцям, адже з фінансами зараз у багатьох скрутно. Що це за платформи? Подамо їх для зручності у вигляді списку:

  • Prometheus – тут ви знайдете безкоштовні онлайн-курси від інформаційної гігієни та новітньої історії України до основ програмування, машинного навчання та аналізу даних;
  • Creative Practice – на цій платформі до вашої уваги чимало онлайн-курсів, які можуть прокласти вам шлях до дуже перспективних сучасних професій. Приміром, опанування програми After Effects (навчальний курс «After Effects») відкриє вам перспективи кар’єри моушн-дизайнера, а це вкрай затребувана професія, а після війни стане ще затребуванішою. Чому? Тому що потрібно буде робити багато реклами про нові послуги, можливості, компанії і т.д. А в процесі створення рекламних роликів моушн-дизайнерам відводиться великий об’єм робіт. Або, наприклад, курси по вебдизайну («Основи вебдизайну», «Курси Photoshop»). Вебдизайнери теж потрібні скрізь і всюди, чи не так? І це ми згадали тільки декілька корисних онлайн-курсів, а їх набагато більше. І всі вони, зауважимо, безкоштовні;
  • Платформа Wisecow, тобто «Мудра корівка», якщо українською, привабить більше гуманітаріїв, ніж людей з технічним складом розуму. Ви можете прослухати тут безкоштовні лекції з журналістики, моди, історії, мистецтва, кіно та літератури. Приміром, ось деякі з них: «1917 – рік, який змінив усе», «Історія Західної України», «Українська література в іменах», «Голлівудський Ренесанс», «100 уроків українського мистецтва за 100 хвилин»;
  • «ВУМонлайн» – усі матеріали, зібрані на платформі, є безкоштовними. Ця платформа, до слова, може стати справжнім спасінням для українців, які прагнуть змін як у власному житті, так і в житті своєї громади та країни. Назви і спрямованість онлайн-курсів промовляють самі за себе: «Економічна грамотність громадянина», «Від ідеї до змін: проєктний менеджмент для соціальних ініціатив», «Волонтерські команди: мрія чи реальність». Також ви зможете дізнатися, для чого державі потрібен парламент та депутати, як не пустити податки на вітер тощо;
  • «Кампстер» – ще одна цікава інтерактивна платформа для навчання онлайн. На ваш вибір – понад два десятки навчальних курсів, щоб охочі до нових знань могли опанувати програмування, маркетинг, мистецтво тайм-менеджменту, копірайтинг і не тільки.

Як бачимо, багатьом українцям знайдеться, чим зайнятися, навіть під час війни. Портал з працевлаштування Jobs.ua нагадує, що опанувати нову професію ніколи не пізно – тим паче, в нашому динамічному світі, який постійно змінюється.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх