RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Обучение, развитие, повышение квалификации
  4. Обучение и работа
  5. Книжкові новинки для креативних професій

Книжкові новинки для креативних професій

9.12.2020 807
Книжкові новинки для креативних професій

Книжкові новинки для креативних професій

9.12.2020     807

Нещодавно Jobs.ua розповідали про захоплюючу професію графічного дизайнера. Ну а для тих відвідувачів нашого сайту, які мріють опановувати графічний дизайн або ж будувати кар’єру ілюстратора, пропонується найсвіжіша підбірка тематичної літератури, яка допоможе в професійній діяльності.

Дженніфер Коул Філліпс та Еллен Лаптон, «Графічний дизайн: нові основи»

Ця книга адресована насамперед дизайнерам-початківцям. Автори пояснюють ключові поняття візуальної мови, які застосовуються в будь-якій дизайнерській роботі. Чи працюєте ви над створенням логотипу, чи розробляєте графічну оболонку складного вебсайту – їхні поради стануть вам у нагоді.

Дизайнери дізнаються, як створювати розмаїття і складність візуальних форм на основі простих зв’язків. Книга наповнена візуальними прикладами із паралельними коментарями, а зразки робіт початківців та професіоналів щедро ілюструють текстовий матеріал. Роботи, представлені в книзі, дуже різноманітні, і це розмаїття, як зазначають автори, «відображає природну відмінність у вмілості й здатності до чуттєвого сприйняття».

Джаннальберто Бендацці, «Світова історія анімації. Книга перша: Від початку до Золотої доби»

Бендацці переконаний, що анімація становить собою повноцінний вид мистецтва. Тому ця книга – перша з трьох томів – це спроба охопити в одній масштабній роботі всю історію анімації, розповісти про творців видатних анімаційних персонажів, відкрити читачу імена маловідомих аніматорів і їхні невиправдано забуті мультиплікаційні роботи.

Що ще ви дізнаєтесь з усієї «анімаційної» трилогії Бендацці? Цікаві факти про анімаційні стрічки, створені мультиплікаторами понад дев’яноста країн світу, докладний виклад історії анімації, каталогізований за хронологічним і географічним принципом, щоб швидко розшукати необхідну інформацію. Текст супроводжують понад двісті якісних фотографій і кінокадрів (широкоформатних).

Ребекка Етвуд, «Життя в кольорі»

Авторка книги – дизайнерка, тож про оформлення інтер’єрів вона знає все. Ребекка Етвуд стисло і доступно розповідає про вибір кольору для домівки, адже підбір унікальної палітри кольорів – це одне з найважливіших рішень для вашого житла. Підбором кольорів для спальні чи вітальні не варто нехтувати, адже давно відомо, що правильний вибір кольорів позитивно впливає на наш настрій, і всього лиш гармонійне поєднання тонів та відтінків здатне створити чудовий настрій.

Дерек Бразелл, Джо Девіс «Як стати успішним ілюстратором»

Автори пропонують покрокову інструкцію для любителів образотворчого мистецтва. Для цієї цілі Бразелл і Девіс докладно зупиняються на наступних питаннях:

  • Як перетворити свою пристрасть на прибуткову справу?
  • Як відшукати замовників і вміти відстоювати свої права?
  • Які навички опанувати, щоб не відставати від сучасних тенденцій?

Автори дають практичні поради на ці та інші питання, наводять приклади з життя відомих ілюстраторів. Книга стане у нагоді як початківцям, так і професіональним ілюстраторам.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх