RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Обучение и работа

Публикации "Обучение и работа "

Страница 1 из 4

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Стати ментором для когось – чому це корисно для вас самих?

    30 января 2023 511

    Якщо ви непогано розбираєтеся в своїй справі, вивчили всі можливі нюанси своєї професії – це добра нагода задуматися над тим, щоб стати ментором для когось. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам довідатися, в чому полягає користь менторства для вас самих.

  • Як повідомити в університеті, що ви працюєте

    13 сентября 2022 1656

    Викладачі по-різному реагують на те, що їхні студенти, окрім навчання, знайшли собі роботу і працюють. Одні поставляться до цього лояльно, а від інших викладачів добра не чекайте. Давайте з’ясуємо, як повідомити в університеті, що ви працюєте, і як зробити так, щоб вас не відрахували.

  • Як ефективно опановувати нові знання чи професію?

    15 июня 2022 438

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам звернути увагу на декілька ключових моментів, якщо бажаєте ефективно опанувати нові знання чи професію.

  • Віртуальна реальність – ефективна навчальна модель майбутнього

    3 ноября 2021 935

    Давайте разом із порталом Jobs.ua з’ясуємо, чому використання VR-симуляторів у навчанні вже зараз – не розкіш, а необхідність.

  • Способи заробітку для студента без шкоди для навчання

    19 октября 2021 651

    Для багатьох студентів, коли вони розпочинають навчання, гостро постає питання «де брати додаткові кошти». Це особливо актуально у нашій країні, коли на зарплату буває складно прожити, а що вже говорити про стипендії (та й отримують її не всі).

  • Як студенту знайти першу роботу

    31 августа 2021 1023

    Підробітки у студента, коли він ще тільки навчається на першому, другому чи третьому курсі – можуть бути різними. Можна влаштуватися в службу кур’єрської доставки і у вільний час розвозити піцу, можна роздавати листівки чи знайти ще якийсь підробіток, який напряму не пов’язаний із спеціальністю, яка здобувається. Але можна піти іншим шляхом. Про кар’єрний розвиток варто подбати вже з другого курсу як мінімум.

  • Робота та навчання: підробок чи початок кар’єри?

    21 мая 2021 456

    Погодьтеся, почати професійний шлях, навіть, не закінчив ще й навчання – гарна думка, яка лише додаватиме саме переваги людині

  • Книжкові новинки для креативних професій

    9 декабря 2020 806

    Нещодавно Jobs.ua розповідали про захоплюючу професію графічного дизайнера. Ну а для тих відвідувачів нашого сайту, які мріють опановувати графічний дизайн або ж будувати кар’єру ілюстратора, пропонується найсвіжіша підбірка тематичної літератури, яка допоможе в професійній діяльності.

  • Вчитися все життя: чому так необхідно

    31 октября 2020 2378

    Ви вже закінчили обраний навчальний заклад, отримали бажану професію. Здавалося б, що ще треба? Навіщо витрачати час і сили для навчання далі чомусь новому?

  • Маленький посібник для фінансиста

    4 октября 2020 918

    Людина, професія якої хоч якось пов’язана з фінансами, повинна мати яскраво виражені аналітичні здібності й не бояться відповідальності. Обов’язково треба мати вищу освіту й відмінне професійне чуття. Ось цьому другому пропонуємо у вільний час повчитися або взяти щось для себе у героїв кінострічок. Jobs.ua зробив невеличку добірку художніх фільмів для приємного й корисного перегляду.


Ctrl →
1 из 4

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх