RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Новости
  5. Пригородные маршрутки дорожают

Пригородные маршрутки дорожают

7.10.2009 414

Причем маршруточники повышают цены уже второй раз за два месяца. «Я каждый день добираюсь в Киев на маршрутке. Теперь проезд туда и обратно мне обходится в 80 гривен в неделю! Теряется весь смысл в работе!» — сетует жительница Обухова Татьяна. Маршруточники объясняют подорожание высокими ценами на горючее. «Все дорожает — и горючка, и обслуживание машин. Не работать же себе в убыток», — говорит водитель Петр. Повысились цены и на другие маршруты: проезд до Ирпеня — с 5 до 7 грн., а до Вишневого — с 3 до 5 грн.

Разве что столичные маршруточники пока цены поднимать не собираются. «До президентских выборов цена точно не изменится, а дальше будем думать. Возможно, придется и пересматривать цены», — сказал нам президент Ассоциации частных перевозчиков «Столица» Валерий Липецкий. Цифр он не назвал, но водители говорят о росте где-то на 50 копеек.

Читайте также

  • Читання в юному віці – кар'єра у майбутньому 28 Сентябрь, 2024

    Підвищення по службі чи в іншій діяльності, досягнення популярності, слави тощо – це все кар'єра. А з чого починається це сходження і коли? На це запитання дає відповідь соціолог із Оксфорда Марк Тейлор.

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 Сентябрь, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 Август, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 Август, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

↑ Наверх