RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Онлайн консультация юриста
  3. Другое

Другое #109512

Вопрос от Сергій (18 Февраль 2020):
Скажіть будь ласка,я працюю офіційно на повну ставку,мені пропонують ще одну роботу,також на повну ставку. Чи можу я так працювати?

Ответ юриста (21 Февраль 2020) :

Добрый день! В соответствии с ч. 2 ст. 21 КЗоТ работник имеет право заключать наряду с основным трудовым договором другие трудовые договоры с одним или несколькими работодателями, если иное не предусмотрено законодательством, коллективным договором или соглашением сторон. Работа по таким другим трудовым договорам в свободное от основной работы время считается совместительством. Совместительством считается выполнение работником, кроме своей основной, другой регулярной оплачиваемой работы на условиях трудового договора в свободное от основной работы время на том же или другом предприятии, в учреждении, организации или у гражданина (предпринимателя, частного лица) по найму. Т.е. если вторая работа, не будет Вам мешать работать на основной (первой) работе, Вы можете работать - это и будет совместительством.

Другое, другие вопросы

    Ольга (15 Март 2024)

    Цікавить відповідь на таке питання. У грудні 2020 року отримала диплом магістра. У 2024 році атестуюся як вчитель початкових класів, але не маю курсів з підвищення кваліфікації за 2021 рік(за 2022 і 2023 роки маю 295 годин). Чи можу у такому випадку бути проатестована на II категорію?

     Посмотреть ответ

    Світлана (13 Март 2024)

    Доброго дня. На нашому підприємсві цех "А" з'єднують із цехом "Б" і утворюють цех із назвою "В". Посади фасувальник-пакувальник цеху "А" змінюються на посади фасувальник-пакувальник цеху "В". Як оформляти правильно: а) наказом про переведення на посаду в інший цех за згодою працівника (ч.1ст.32 КЗП) чи наказом про зміну назви цеху (без згоди працівника) (ч.2 ст.32 КЗП)?

     Посмотреть ответ

    Наталія (21 Февраль 2024)

    Доброго дня! Чи може медична сестра ліцею суміщати виконання обов'язків вихователя по підвозу дітей? Та чи можна її тарифікувати як педагогічного працівника? Дякую.

     Посмотреть ответ

    Наталія (12 Февраль 2024)

    Добрий день. Чи має право підприємство самостійно присвоїти ( раніше не було взагалі) робітникам розряди? При присвоєнні розрядів керуємось ДКХП. Якщо в ДКХП професія не розподіляється на розряди, як бути?

     Посмотреть ответ

    Наталія (12 Февраль 2024)

    Добрий день. Плануємо присвоїти розряди робітникам підприємства. Чи маємо ми право самостійно присовїти розряди робітникам ? ( за погодженням з представником трудового колектива) розробити Положення про присвоєння розрядів , внести відповідні дані в колективний договір. створити комісію, взяти за основу при присвоєнні розрядів ДКХП . Якщо в ДКХП професія не розподіляється за розрядами . як бути?

     Посмотреть ответ

    Світлана ( 7 Февраль 2024)

    Доброго дня Підкажіть, будь ласка, чи має право керівник державного підприємства ввести працівників в мінус по годинам( норма годин за квартал не буде відпрацьована) і заставити працівників писати заяви на свій рахунок. Дякую

     Посмотреть ответ

    Галина Пилипчук ( 9 Январь 2024)

    Доброго дня.Скажіть будь ласка у мене диплом початкової школи чи маю право пройшовши курси, викладати у 10.11 класі.

     Посмотреть ответ

    Тетяна (15 Декабрь 2023)

    У 2017р. пройшла курси підвищення кваліфікації. У 2021р пішла в декретну відпустку. 1.09.2023р повернулась на роботу у свою школу. Коли я маю пройти курси підвищення кваліфікації, щоб не втратити свою категорію?

     Посмотреть ответ

    Тетяна ( 7 Декабрь 2023)

    Добрий день. Турбує таке питання. Закінчила ВУЗ в 1994 році. У дипломі та додатку до нього вказано різні спеціальності. У дипломі- ,, вчитель російської мови та літератури,, , а в додатку- ,, вчитель російської мови та світової літератури,,. Чи правомірно це? І яка ж у мене спеціальність? Мені зараз це дуже важливо. Неодноразово зверталася письмово на адресу Вузу, але відповіді не отримала. Дякую

     Посмотреть ответ

    Алла ( 2 Декабрь 2023)

    Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, чи безпечно лишати копію паспорта, якщо надаєш послугу фізичній особі? Также як, прибирання квартири.

     Посмотреть ответ

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх