UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Компанія «Київський БКК» в Києві

Компанія «Київський БКК»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 серпня 2017

Опис компанії

Солодощі мають магічні властивості: вони піднімають настрій, дарують відчуття радості та роблять нас щасливішими! З думкою про ваші усмішки сотні кондитерів БКК щодня створюють справжні кондитерські шедеври!

Сьогодні БКК виготовляє близько 20 тонн кондитерських виробів на добу. Тобто щодня нашою продукцією насолоджуються близько 165 тисяч киян та мешканців інших регіонів України. Якщо всі еклери та заварні тістечка, що виробляє компанія протягом місяця, викласти в рядок, то його довжина дорівнюватиме відстані від Києва до Черкас, а нашими тортами можна вкрити площу, що відповідає чотирьом футбольним полям.

В асортименті БКК понад 90 позицій тортів і тістечок, зокрема такі широко відомі торгові марки, як торти «Грильяжний глазурований», «Празький» з вишнею», «Хрещатий яр», «Київські каштани», тістечка «Заварні з кремом», «Бісквітно-кремові» і «Трюфельні».

БКК сьогодні – це більше ніж 600 професіоналів, які щиро люблять свою справу та пишаються своєю роботою.

Десерти торгової марки БКК продаються в усіх національних торгових мережах України, а саме: “АТБ”, “Ашан”, “Billa”, “Брусничка”, “Варус”, “Велика Кишеня”, “Metro”, “Novus”, “Пакко”, “Вопак”, “Сільпо”, “Таврія”, “Фора”, “Фуршет”, “Еко-маркет”, “Fozzy”. Компанія також співпрацює з дистрибьюторами, гуртовими та роздрібними покупцями по всій Україні. Крім того, продукцію БКК експортують у Європу, Північну Америку та в країни Близького Сходу.

Показати контакти

Вакансії в Компанія «Київський БКК»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору