UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Стоматологічна клініка М'ята в Житомирі

Стоматологічна клініка М'ята

 Заблокована Перевірено
На сайті з 2 серпня 2022

Опис компанії

Основними напрямками, за якими надаються послуги в клініці «М'ята», є терапія, ортодонтія (лікування дефектів розвитку зубів та виправлення аномалій прикусу), пародонтія (діагностика, профілактика та лікування зубів тканин), протезування, імплантація, естетична та дитяча стоматологія. У клініці «М'ята» застосовують найсучасніші технології та впроваджують інноваційні методики у лікуванні зубів відповідно до вимог сьогодення. Лікарі постійно проходять курси підвищення кваліфікації, відвідують семінари та інші заходи корисні для професійного розвитку.

Дбати про свої посмішки житомирянам та гостям міста допомагає клініка М'ята, яка надає повний спектр стоматологічних послуг. Хороша і здорова посмішка – це запорука впевненості, своєрідна візитка сучасної людини, а отже, багато в чому формує її імідж, визначає успішність. "Ви не повністю одягнені, якщо на вас немає посмішки", - фраза затерта до дірок, але частка правди в ній є.

Як відомо, зуби є не тільки елементом зовнішності, а й відповідають за функціонування травної системи, а отже і за стан організму в цілому. Тому здоров'ям порожнини рота не слід нехтувати, незалежно від віку та статусу.

Показати контакти

Вакансії в Стоматологічна клініка М'ята

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору