UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Агротехнік Груп в Білій Церкві

Агротехнік Груп

 Заблокована Перевірено
На сайті з 13 липня 2023

Опис компанії

Компанія була створена для надання якісних комплексних послуг у сфері аграрного виробництва. Наша компанія продає якісну, сучасну сільськогосподарську техніку світових виробників, як нову так і бувшу у використанні для посіву та збору врожаю, а також для обробітку землі. Ми надаємо якісні послуги з обприскування, десикації та збору врожаю зернових, олійних культур й кукурудзи, комбайнами з досвідченими екіпажами та надаємо послуги по обробітку землі: дискуванню, передпосівного обробітку грунту, культивації, внесенню рідких мінеральних добрив та посіву олійних, зерно-бобових культур та кукурудзи. Ми маємо власний сервісний центр з парком сервісних автомобілів, який надає послуги з ремонту сільськогосподарської техніки, як на базі компанії, так і в польових умовах. Крім того маємо власний склад оригінальних запчастин для швидких вирішень потреб. Фахівці нашої компанії надають кваліфіковану консультаційну допомогу з експлуатації сільгосптехніки на початковому етапі.

Запорукою високих результатів нашої діяльності є суворе дотримання договірних зобов'язань, орієнтація на потреби наших партнерів, порядність у веденні бізнесу. Ми відкриті для конструктивних переговорів, побудови продуктивної співпраці.

Упродовж усієї своєї історії AGROTEHNIK GROUP постійно розвивається та успішно діє на основі практичного досвіду, вмінь, знань та навичок при вирішенні задач своєї професійної сфери діяльності.

Показати контакти

Вакансії в Агротехнік Груп


Часто шукають

↑ Вгору