UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в BRAIN в Києві

BRAIN

 Заблокована Перевірено
На сайті з 2 вересня 2012

Опис компанії

BRAIN — компанія з більш ніж 20-ти річним досвідом роботи на ринку ІТ у сфері гуртових продажів, корпоративних та персональних рішень, з національною мережею власних торгових точок та Інтернет магазином.

За 22 роки на ринку України компанія досягла високого рівня, перетворившись на одного з основних гравців ринку ІТ. Починаючи з поодиноких продажів комп’ютерної техніки в далекому 1995 році у м. Львів, ми виросли у велику компанію з представленням в 22 областях України, з власною роздрібною мережею та Інтернет магазином, і активними B2B напрямками (гуртовий та корпоративний напрями бізнесу).

За час існування на ринку ІТ в напрямках B2B та B2C ми сформували основні принципи та підходи до роботи, перенесли їх в наше основне гасло: «Brain магазини розумних покупок».

Обираючи Brain, Ви отримуєте середовище для здійснення дійсно «розумної» покупки зі всіма вигодами та прозорими умовами, не переплачуючи за непотрібні послуги та товари.

Brain — це надійний партнер на ринку ІТ:

  • наразі це 44 магазини розумних покупок в 22 областях України. Компанія продовжує динамічно розвиватися і незабаром будуть відкриті нові магазини нашої мережі.
  • http://Brain.com.ua — online магазин розумних покупок
  • Гуртовий підрозділ
  • Корпоративний підрозділ

Наша Стратегія:

Бути лідером: в пропозиції збалансованого «розумного» асортименту ІТ товарів та новинок ринку, в найкоротші терміни доставки замовлення клієнту, з надання найкращого сервісу в Україні і покращеними умовами обслуговування через мережу магазинів та Інтернет каналу.

Показати контакти

Вакансії в BRAIN

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору