UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в CarsSquad в Україні

CarsSquad

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 лютого

Опис компанії

"CarsSquad" - ваш надійний партнер у справах обслуговування та ремонту легкових автомобілів. Ми є новою компанією, яка зосереджена на забезпеченні високоякісних послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів для наших клієнтів.Наша місія полягає у тому, щоб забезпечити безпеку, надійність і комфорт наших клієнтів, забезпечуючи їх автомобілі оптимальними технічними умовами для їх повсякденних потреб. Ми розуміємо, що автомобіль - це не просто засіб пересування, але і важлива частина життя наших клієнтів, тому ми прагнемо зробити кожну поїздку безпечною, комфортною і приємною.Наші послуги включають в себе:

  1. Технічне обслуговування: Регулярні технічні огляди, заміна мастила, фільтрів, регулювання систем інжекторів, інші технічні процедури для підтримки ефективності автомобіля.
  2. Ремонт і діагностика: Виявлення та усунення несправностей, заміна деталей, ремонт двигуна, трансмісії, системи гальмування, електроніки та інше.
  3. Шиномонтаж і балансування: Заміна та ремонт шин, балансування коліс для забезпечення безпеки та комфорту на дорозі.
  4. Консультація і поради: Наші професіонали завжди готові надати консультації та поради з питань обслуговування та експлуатації автомобіля.
  5. Заміна запасних частин: Надаємо доступ до широкого асортименту оригінальних та якісних запасних частин для ремонту автомобілів різних марок і моделей.

У "CarsSquad" ми прагнемо до індивідуального підходу до кожного клієнта, надаючи високий рівень сервісу та підтримки. Наша команда професіоналів з великим досвідом і знаннями готова допомогти з будь-якими потребами вашого автомобіля. Довірте свій автомобіль "CarsSquad" і ми зробимо все можливе, щоб ви почувалися впевнено на дорозі кожен день

Вакансії в CarsSquad


Часто шукають

↑ Вгору