UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ЧМП ЭХО в Біляєвці (Одеська обл.)

ЧМП ЭХО

 Заблокована Перевірено
На сайті з 18 березня 2016

Опис компанії

ПМП "ЕХО" - завод виробник напівпричепів тралів (ваговози низькорамні трейлери, комбайновози, для перевезення бурякоуборочних комбайнів ROPA та інших, для перевезення дорожньо - будівельної техніки, військової техніки), напівпричепів цистерн (харчові, для світлих і темних нафтопродуктів, для транспортування хімічних речовин, добрив , КАСу, бітуму, газовози та газозаправники LPG, аміаковози), напівпричепів самосвальних, стаціонарних цистерн і цистерн на базі шасі автомобілів (в тому числі LPG цистерни, автоцистерни), контейнерних цистерн, ємностей та сосудів для ЗВГ (газових модулів LPG).

Компанія виконує поточний та відновний ремонт напівпричепів будь-якої складності, заміну вузлів, переобладнання.

Вся продукція сертифікована - сертифікат відповідності УкрСЕПРО і сертифікат відповідності КТЗ.

Продукції присвоєно Міжнародний ідентифікаційний код виробника дорожніх транспортних засобів (WMI) і символ ідентифікаційного номера ДТЗ (VIN).

Все напівпричепи розроблені відповідно до ДСТУ та відповідають європейським вимогам безпеки ADR. Відмінними рисами продукції компанії є її надійність і якість, зручність, безпека в експлуатації та сучасний дизайн. Значний обсяг продукції виготовляється з урахуванням умов експлуатації та побажань Замовника по комплектності і дизайну.

Показати контакти

Вакансії в ЧМП ЭХО

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору