UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Colins Ukraine в Ужгороді

Colins Ukraine

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 березня 2015

Опис компанії

Компанія COLIN'S заснована родиною Ероглу у 1983 році. З того часу до сьогодення COLIN'S не відступає принципам організації та відкриває нові можливості відповідно до принципів роздрібної торгівлі.

Найбільші промислові підприємства COLIN'S мають широкий асортимент аксесуарів та модного повсякденного одягу.

Компанія COLIN'S здобула цей шалений успіх завдяки досвіду, ефективному та сталому процесу виробництва та цілеспрямованості всієї команди працівників

Компанія COLIN'S заснована родиною Ероглу у 1983 році. З того часу до сьогодення COLIN'S відкриває нові можливості для своїх клієнтів, відповідно до принципів роздрібної торгівлі.

Компанія COLIN'S здобула шалену любов клієнтів завдяки досвіду, ефективному та сталому процесу виробництва та цілеспрямованості всієї команди працівників, адже працює на території України з 1999року.

COLIN'S розвивається кожен день з високою швидкістю, про що доводять нові, цікаві та модернізовані моделі, які з'являються у 38-х країнах світу, більше ніж у 670 магазинах, а також ділиться зі своїми клієнтами духом великих перемін.

На даний час на території України успішно працює 89 розрібних магазинів, де ми представляємо якість, гармонію та інновації - яскраві вітрини, нові колекції, при вигляді яких затримується подих, та богатий асортимент продукції на різні смаки.


Показати контакти

Вакансії в Colins Ukraine

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору