UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Conto в Києві

Conto

 Заблокована Перевірено
На сайті з 10 січня 2018

Опис компанії

Компанія CONTO з 1995 року працює на ринку економічного програмного забезпечення України.

Напрямок 1С у компанії представляють такі підрозділи:

Відділ дистрибуції 1С — здійснює розвиток і підтримку партнерської мережі 1С в Україні. Партнерська мережа CONTO є найбільш розгалуженою і в даний час нараховує понад 620 партнерів.

Відділ розробок 1С — здійснює розробку та підтримку типових, найбільш типових українських конфігурацій сімейства «1С: Підприємство», наприклад, «1С: Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України», «1С: Підприємство 8. Управління торговим підприємством для України», «1С: Бухгалтерія 8 для України» і низка інших, для ведення обліку згідно з українським законодавством, надає підтримку користувачів програмних продуктів.

Центр впровадження CONTO — надає послуги з автоматизації господарської діяльності підприємств і організацій на базі продуктів сімейства «1С: Підприємство», а також послуги зі створення та супроводу спеціалізованих конфігурацій, консультування, навчання користувачів програмних продуктів у власному навчальному центрі.

Сьогодні центр впровадження є одним з найбільших в Україні і має багатий досвід реалізації проектів автоматизації в різних галузях. Розробкою і впровадженням систем автоматизації на базі «1С: Підприємство» зайнято понад 70 співробітників.

Серед Замовників, які нам довіряють, аеропорт Бориспіль, Adidas, McDonald’s, Watsons, Panasonic, HarvestHolding.

Показати контакти

Вакансії в Conto

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору