UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Діамантбанк в Києві

Діамантбанк

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 листопада 2006

Опис компанії

Діамантбанк - це сучасний банк, який пропонує широкий спектр банківських послуг.23 роки на фінансовому ринку України ми прагнемо зростання, забезпечуючи високу якість наших продуктів та рівень обслуговування.

Досягнення і нагороди банку за 2016 рік:

  • Діамантбанк визнано переможцем у номінації «Найбільш клієнтоорієнтований Банк» в VIII Загальноукраїнському конкурсі «Банк року-2016» за версією Міжнародного Фінансового Клубу «БанкирЪ»;
  • Діамантбанк увійшов до п’ятірки лідерів за функціональні можливості сервісу Інтернет-банкінг «Diamantpay» за результатами дослідження «Простобанк Консалтинг»;
  • Діамантбанк отримав почесну відзнаку за розвиток послуги Visa Direct;
  • За результатами щорічного моніторингу Data Integrity Compliance Program від MasterCard Worldwide Діамантбанк визнано одним з найнадійніших партнерів міжнародної платіжної системи.

Діамантбанк – це команда кваліфікованих і досвідчених фахівців, які володіють сучасними знаннями у банківській сфері та люблять свою справу.

Якщо Ви активні, цілеспрямовані та готові ефективно працювати над реалізацією цікавих і амбітних завдань – ми будемо раді співпраці!

Показати контакти

Вакансії в Діамантбанк

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору