UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в DECENT WORK в Києві

DECENT WORK

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 4 листопада 2016

Опис компанії

Компанія Гідна праця пропонує Вам комплекс послуг з працевлаштування за кордоном: консультація та пошук роботодавця, підготовка контрактів з іноземними роботодавцями, переклад і підготовка документів для консульства або Візового Центру, сприяння у оформлення віз, оформлення страхового полісу, організація від'їзду до місця роботи і забезпечення зустрічі з роботодавцем.

Мережа агентів та регіональних представництв по всій Україні, забезпечує можливість заощаджувати Ваш час у вирішенні питань працевлаштування за кордоном.

Наші клієнти завжди проінформовані про вид робіт, заробітну плату і умови праці та мають можливість вийти на зв'язок у будь який час, перебуваючи за кордоном.

Процедура роботи з клієнтами максимально полегшена. Якщо Ви вибрали вакансію на сайті, відправляєте нам заявку через сайт, або іншими каналами зв'язку. Наші менеджери обов'язково зв'яжуться з Вами.

Ми співпрацюємо тільки з надійними партнерами, які пропонують здобувачу гідну працю. Ви можете бути впевненими у вашому роботодавці.

Ліцензія: Наказ Мінсоцполітики від 31.05.16 № 604

Показати контакти

Вакансії в DECENT WORK

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору