UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Delta Projektconsult Ukraine TOV в Києві

Delta Projektconsult Ukraine TOV

 Заблокована Перевірено
На сайті з 17 червня

Опис компанії

DELTA Ukraine це дочірня компанія австрійського холдингу DELTA Holding GmbH, яка активно працює на ринку України понад 15 років. Компанія надає повний комплекс послуг у сфері будівництва та архітектури. МИ DELTA. Архітектура, Управління будівництвом, Консалтинг.

Ми закохані в будівлі! Ми розуміємо ДНК будівель — з їхніми людьми, їхньою екологією та дизайном. Наше прагнення — досконалість. Адже наші творіння впливають на цілі покоління. Наша місія — створювати можливості для покращення світів! Комплексність, яка часто проявляється вже на стадії проєктування, ми вирішуємо через поняття: архітектура, людина, управління, оточуюче середовище та етика. Ми мислимо структуровано та розглядаємо життєві цикли цілісно. Найкращі співробітники Delta мають великий досвід у своїй галузі та завжди на боці своїх клієнтів за межами Австрії.

Наша робота сьогодні — це наш внесок в Перемогу — ми підтримуємо наших Замовників, інвесторів, які залишаються з Україною. Маємо наразі багато проєктів та готові до відбудови, ми розвиваємося та зростаємо.

Цінності DELTA — опора для майбутніх поколінь. Наша діяльність охоплює найрізноманітніші сфери життя. Це вимагає прийняття та реалізації сміливих рішень. В цьому нам допомагає твердість характеру, який ми укріпляємо цінностями. Так ми прокладаємо шлях до кращих світів і комфортніших умов для життя.

У «ДЕЛЬТА» ми надаємо великого значення шанобливій та вдячній співпраці на рівні очей — не лише серед колег, а й з нашими клієнтами та партнерами. Ми інноваційні та завжди відкриті до нових ідей і, перш за все, сприяємо міжнародному співробітництву між нашими локаціями.

Робота в DELTA — це різноманітність, задоволення від роботи, особиста відповідальність і подальший розвиток. Тут немає меж особистісному розвитку. Якщо ви хочете досягти чогось значущого, вам також запропонують таку можливість. Нагороди: klimaaktiv, Beruf und Familie, kununu Top Company, ISO 9001

Показати контакти

Вакансії в Delta Projektconsult Ukraine TOV

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору