UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Домотек в Чернівцях

Домотек

 Заблокована Перевірено
На сайті з 6 вересня 2017

Опис компанії

Одним з важливих кроків у розвитку компанії стало створення торгово-складського комплексу та забезпечення клієнтів найбільшим асортиментом продукці.

На протязі цього часу підприємство забезпечує українського споживача найновішим асортиментом:

  • ламінат Alsafloor (Франція), паркет Parquet (Франція), паркетна дошка Boen (Норвегія), Grabo (Угорщина)
  • килими та килимові вироби з Молдови (Moldabela), Туреччини (Pierre Cardin, Kartal) та Індії (Lalee)
  • аксесуари до підлоги: плінтус Prexa (Польща), плінтус Luciano (Італія), планки Zic-zac(Польща), підкладка Isoplaat (Естонія), підкладка Duoprofil (Польща)
  • засоби по догляду за паркетом і ламінатом

Основною метою ПП «ДОМОТЕК» - є забезпечення покупців якісною продукцією, яка виготовляється з використанням найсучасніших технологій. Вся продукція має сертифікати якості та відповідає міжнародним стандартам. Ведеться постійна робота над забезпеченням ТСК основним асортиментом компанії і створення товарного запасу в усіх напрямках.

Компанія «Домотек» виконує транспортні міжнародні вантажні перевезення по всій Європі. Автомобільні перевезення вантажів - один з найбільш зручних і економічних видів доставки на сьогоднішній день. Вантаж доставляється від складу постачальника до вашого складу без перевантажень і непотрібних зупинок.

Вантажні перевезення здійснюються тентовими напівпричепами об'ємом від 92 до 120 кубічних метрів і вантажопідйомністю від 21 до 23 тонн. Конструкція напівпричепа дозволяє прибирати тент і легко виконувати навантаження і розвантаження як ззаду, зверху, так і збоку. Водій особисто контролює процес навантаження щоб уникнути пошкодження вантажу. Для цього в кожній машині передбачені ремені для більш міцного кріплення вантажу всередині причепа.

Показати контакти

Вакансії в Домотек

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору