UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Dulpiko d.o.o/Хорватія в Україні

Dulpiko d.o.o/Хорватія

 Заблокована Перевірено
На сайті з 7 січня 2021

Опис компанії

Компанія Doplico була заснована в 2002 році. Сьогодні, будучи лідерами у технологічних інноваціях, ми маємо широкий спектр товарів та послуг, які ми пропонуємо на ринку, більшість з яких базуються на власних інноваційних рішеннях.

Ми є сертифікованими партнерами Siemens, PcVue, GE Intelligent Platforms, Neuberger та Kuka Robotics Solution Partners, що спеціалізуються на впровадженні рішень в галузі промислової автоматизації виробничих та комунальних підприємств, дистанційного контролю та управління комунальною інфраструктурою, встановлення автоматичного управління процесом роботи парових та водогрійних котлів у Хорватії та за кордоном, управління та контроль за використанням відновлюваних джерел енергії (газ, вода тощо) та робототехнікою.

У своїй країні та за кордоном, у фармацевтичній, харчовій та нафтовій промисловості, ми проектуємо та виконуємо електроустановки енергетики, технологій та нетехнологій, пожежну сигналізацію, газову сигналізацію та системи контролю доступу, системи контролю та управління в енергетиці та будівлях, а також станції телеметрії, програмуємо програмне забезпечення SCADA та виробляємо електричні шафи з управлінням енергоспоживанням. В останні кілька років ми особливо перенесли свою увагу на виробництво та монтаж електричних шаф, для яких ми вже маємо завидну кількість замовлень, переважно з країн ЄС.

На сьогодні в Duplico працює понад 100 працівників. Старанні, віддані справі, амбіційні, креативні та інноваційні працівники, які роблять щось важливе та пропонують зміни, високо цінуються. Наполегливість - додаткова чеснота робітників, оскільки такі працівники не здаються, а намагаються вирішити всі робочі завдання та будь-які проблеми, з якими вони стикаються. Ми постійно інвестуємо у розвиток людського потенціалу через різні форми навчання та розвитку. Ми прагнемо забезпечити найкращі умови праці для всіх співробітників і постійно прислухаємось до їхніх потреб у роботі, а також дотримуємося особливої уваги щодо дотримання норм, що стосуються безпеки праці.

Якщо ви хочете працювати в компанії з хорошою робочою атмосферою та цінностями, заснованими на повазі та вкладеннях у працівника, і надалі розвивати свої вміння та відповідати своїм цілям, Duplico - це роботодавець, де ви цього досягнете!

Показати контакти

Вакансії в Dulpiko d.o.o/Хорватія

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору