UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Empower в Україні

Empower

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 20 червня 2023

Опис компанії

Наша компанія, заснована у 2022 році як дочірня структура групи DreamExchange Co, Ltd., спеціалізується на наданні тимчасового персоналу. Ми визначаємося як провідний постачальник кваліфікованої робочої сили з IT-сфери та мовних експертів.

Основний напрямок нашої діяльності полягає в рекрутингу та підтримці талановитих фахівців з різних галузей інформаційних технологій.

Окрім цього, ми також зосереджені на наданні допомоги українським громадянам, які евакуювалися до Японії або розглядають таку можливість. Ми відповідально підходимо до пошуку роботи для цих осіб, знаходячи відповідні вакансії та забезпечуючи підтримку на різних етапах процесу зайнятості.

Нашою метою є сприяння розвитку індустрії IT та підтримка глобального співробітництва шляхом забезпечення компаніям кваліфікованих спеціалістів, а також допомога українським громадянам у їх кар'єрному рості та адаптації до нових умов.

株式会社エンパワー

Established in 2022 as a subsidiary of DreamExchange Co, Ltd. responsible for temporary staffing.

Our main purpose is hiring and supporting qualified IT professionals and people speaking different languages and looking for a job in Japan

We are also currently looking for jobs for Ukrainians who have evacuated to Japan or are planning to do so. Our company helps with employment and visa procedure.

Показати контакти

Вакансії в Empower


Часто шукають

↑ Вгору