UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в "ЕСОММ СО" в Києві

"ЕСОММ СО"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 грудня 2018

Опис компанії

Ми вже 20 років пропонуємо на ринку України рішення та програмне забезпечення від світового лідера в галузі географічних інформаційних систем (ГІС) - компанії Esri Inc. (CA, USA). Компанія ЕСОММ З здійснює комплексний консалтинг, підготовку, постачання та впровадження систем і програмно-апаратних рішень.

Великий досвід роботи, партнери-лідери ринку і колектив професіоналів, які мають відповідні сертифікати міжнародного рівня дають можливість запропонувати найбільш адекватні, масштабовані і життєздатні рішення будь-якого рівня складності.

ECOMM Co виконує, також, геодезичні та картографічні роботи (ліцензія Департаменту геодезії, картографії та кадастру), здійснює поставку і обробку даних дистанційного зондування землі (ДЗЗ) та космічних знімків високого дозволу.

Важливим напрямком діяльності «ECOMM Co» є розробка, постачання і впровадження муніципальних і регіональних ГІС на базі програмного забезпечення корпорації Esri та власних програмних продуктів. При цьому також використовуються дані ДЗЗ і космічні знімки, створюється єдина цифрова топографічна основа адміністративно-територіальних одиниць (топографескіе карти, плани і планово-картографеская основа земельного кадастру), інтегруються інформаційні ресурси всіх учасників процесу управління територією.

ECOMM Co може запропонувати клієнтам професійні і повномасштабні системні рішення, оскільки є офіційним дистриб'ютором наступних компаній:

- корпорації Esri (США) - світового лідера в розробці, створенні та впровадженні геоінформаційних систем. Технології Esri є кращими в світі для створення масштабованих геоінформаційних систем, починаючи від простих настільних систем до ГІС масштабу держави;

- компаній Digital Globe і e-GEOS, постачальників даних дистанційного зондування Землі і космічних знімків земної поверхні;

За специфікою своєї діяльності ECOMM Co має налагоджені робочі контакти з провідними компаніями IT-індустрії - Microsoft, IBM, QCoherent, Vectuel і іншими.

Показати контакти

Вакансії в "ЕСОММ СО"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору