UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в (ФОП Василенький С.В) ТМ МАКСИМУМ СЕРВІС в Львові

(ФОП Василенький С.В) ТМ МАКСИМУМ СЕРВІС

 Заблокована Перевірено
На сайті з 21 листопада 2019

Опис компанії

З 2012 року сервісний центр «Максимум-Сервіc» надає технічну допомогу та консультацію в сфері послуг ремонту, продажу оргтехніки: принтерів, копірів, факсів, картриджів. А також займається забезпеченням витратними матеріалами та абонентським обслуговуванням офісної техніки.

Головна перевага нашої компанії - унікальні знання і досвід, накопичені протягом безперервного самовдосконалення і прагнення бути кращими з кращих у своїй сфері. Ми постійно вдосконалюємо свої можливості, розширюючи і покращуючи спектр надаваних послуг. Ми навчилися справлятися з будь-якими неполадками і вирішувати всі проблеми наших клієнтів. Ми завжди прагнемо бути на крок попереду і надавати нашим замовникам найкращу якість за мінімальними цінами.

Про наш дружній колектив: Ми як будь-яка компанія заявляємо про себе, як про професійну, кваліфіковану, згуртовану команду і гарантуємо відповідальний і якісний підхід до будь-якого питання і проблеми, що виникла у нашого клієнта.

В компанії «Максимум-Сервіc» працюють фахівці з великим досвідом роботи, які можуть запропонувати вам високоякісний ремонт оргтехніки, готові відповісти на будь яке ваше запитання, швидкі й відповідальні кур'єри. Ми враховуємо будь-які ваші побажання: якщо у вас немає часу - приїдемо швидко, усунемо проблему на місці або здійснимо ремонт у нас в сервісному центрі. Якщо ви звернетеся до нас з питанням чи викликом на ремонт оргтехніки або заправки картриджа - обіцяємо зробити все, що в наших можливостях.

Кожен клієнт для нас завжди найголовніший! Ми відремонтуємо поломку або несправність так, щоб наступного разу ви звернулися саме до нас. Прагнення до цього допомагає нам працювати і динамічно развиватись.

Основна мета компанії «Максимум-Сервіс» - стати найбільшим сервісним центром міста Львова, де будь-яке бажання клієнта буде виконано в найкоротші терміни і на найвищому рівні. Завдання компанії «Максимум-Сервіс» - відповідати світовим стандартам якості, бути надійними партнерами і при цьому залишатися в доступній ціновій ніші.

Показати контакти

Вакансії в (ФОП Василенький С.В) ТМ МАКСИМУМ СЕРВІС

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору