UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Genezyz в Києві

Genezyz

 Заблокована Перевірено
На сайті з 5 липня 2023

Опис компанії

Генезис — digital агентство повного циклу з багаторічним досвідом роботи на міжнародному ринку! Наша мета — лідерство зі створення продукту, який не тільки подобається пошуковим системам, а й корисний клієнту. Створювати такий продукт допомагає комплексна стратегія у форматі performance marketing. Ми чітко формулюємо цілі та підбираємо інструменти для їх досягнення. Збільшуємо впізнаваність бренду, залучаємо цільових відвідувачів, забезпечуємо зростання кількості заявок із сайту.

У «Генезис» працює близько 100 фахівців, і кожен унікальний! Багато хто пройшов шлях від недосвідченого новачка до суперпрофесіонала.

Ми зацікавлені в розвитку компетенцій співробітників, тому вітаємо бажання збільшувати свою зону відповідальності та реалізовувати себе в нових напрямках. У нашій компанії передбачені можливості як вертикального (від фахівця до керівника), так і горизонтального (професійного) зростання.

Близько 40% новачків ми приймаємо на стартові вакансії. Для тих, хто не має досвіду роботи у сфері інтернет-маркетингу, ми організовуємо тренінги, майстер-класи та вебінари. Наші співробітники — наша гордість і багатство, тому ми постаралися створити всередині компанії клімат, який би сприяв постійному розвитку кожного з них.

Показати контакти

Вакансії в Genezyz

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору