UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Градиент Украина в Україні

Градиент Украина

 Заблокована Перевірено
На сайті з 5 грудня 2022

Опис компанії

Про Компанію "Градієнт Україна"

Компанія Gradient - виробничо-торгове підприємство займається постачанням обладнання та матеріалів для зварювання, різання та металообробки, а також допоміжних інструментів для роботи виробничого комплексу.

Завдання нашої Компанії надати виробничим підприємствам набір кращих засобів праці для здійснення ефективного виробничого циклу операцій.

Компанія Gradient є виробником і прямим постачальником імпортного обладнання і матеріалів. Фахівці компанії самостійно здійснюють весь цикл процесів від заготівлі сировини та контролю якості продукції до доставки продукції «до дверей» наших клієнтів, а також здійснюють гарантійне і пост гарантійне обслуговування.

Компанія ставить на чільне місце взаємоповагу, і чесність. Прагнемо до відкритості своїх цілей і повазі людей, з якими працюємо.

Наше завдання зробити так, щоб виробничі підприємства України отримали максимально якісне обладнання та матеріали, а також найкращий сервіс. Кожен співробітник компанії націлений на результат -задоволення зростаючих потреб виробничого комплексу України в якісних матеріалах і бездоганному сервісі.

Показати контакти

Вакансії в Градиент Украина

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору