UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Хорсай в Дубно

Хорсай

 Заблокована Перевірено
На сайті з 26 травня 2023

Опис компанії

Компанія «HORSAY» LLC. на ринку України є представником однієї з найбільших експортних компаній ручного інструменту на території Китаю – «Hangzhou Water Import and Export» Co. Ltd, що входить до однієї з найбільших Груп компаній на світовому ринку ручних інструментів «Water Tools». Наша основна діяльність в Україні – це розробка, виробництво та поставка на ринок України ручних інструментів різної категорії якості і різної цінової політики під брендом «HORSAY HARD».

Постійна робота з іноземними клієнтами, а також клієнтами на внутрішньому ринку інструментів Китаю дає можливість Компанії постійно оновлювати товар та впроваджувати інновації інших країн на території наших клієнтів.

Наш Китайський офіс співпрацює з більше ніж 340-ка заводами на території Китаю. Наші менеджери детально перевіряють якість продукції на всіх етапах виробництва та доставки товару до споживача. Це дає нам можливість контролювати цінову та якісну політику товару для ринку України. Разом з тим така співпраця дозволяє враховувати побажання Клієнтів в розробці та виробництві інструментів під їхнє замовлення, а також патентувати їхні розробки в світі. Ми також виготовляємо інструменти за зразками чи кресленнями Клієнтів, враховуючи інтереси Клієнтів в подальшому комерційному використанні його під клієнтським брендом.

На ринку України наша Компанія здійснює гуртову торгівлю інструментами під брендом «HORSAY HARD». Компанія завжди відкрита до співпраці, постійним клієнтам ми надаємо привабливі та лояльні умови роботи – систему знижок в оплаті, доставку замовлення власним автотранспортом з нашого складу в будь-який населений пункт України до дверей магазину чи торгової точки, надання торгового обладнання, а також допомога в розміщенні продукції в торгових залах.

Показати контакти

Вакансії в Хорсай

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору