UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Iva Building в Вінниці

Iva Building

 Заблокована Перевірено
На сайті з 10 липня 2019

Опис компанії

?ПРО НАС‼️

IVA BUILDING- Проектуємо та будуємо.

?Іван і Маргарита Олійник, керівники компанії IVA BUILDING!

Компанія IVA BUILDING заснована в 2018 році у Вінниці ?подружжям Іваном і Маргаритою Олійник. Основними напрямками роботикомпанії є оновлення, реконструкція, ремонт жилих та комерційних приміщень, технічний дизайн квартир?, будинків?, комерційних приміщень?, візуалізація інтер'єру та екстер'єру? і 3D візуалізація меблів??? та торгового обладнання.

Незважаючи на те, що ми ще досить ??молодий гравець на даному ринку послуг , ми вже встигли отримати досвід??, завоювати довіру і прихильність клієнтів, виконуючи проекти різної складності.

?Наша МЕТА - замовник повинен отримати такий кінцевий результат, щоб з радістю міг порекомендувати нас своїм ближчим людям, а подяка і визнання з його боку є найкращою мотивацією для того, щоб кожен раз ставати краще в своєму професіоналізмі.

?Ми ведемо роботу на основі принципів взаємної поваги, любові і довіри. Ми щиро зацікавлені виконати проект для клієнта так, щоб він повністю задовольнив всі його потреби і його сім'ї, роблячи будівництво будинку, ремонт квартири або виробництво меблів простим і зрозумілим, абсолютно ексклюзивним, індивідуальним і неповторним.

Ми вважаємо, що наші переваги такі:

  • Ми чесно ?оцінюємо? свої можливості перед укладанням угоди з замовником.
  • Ми запропонуємо найбільш адекватні ціни?;
  • Надаємо весь спектр послуг: від проектування до будівництва і ремонту ?«під ключ»?, що може запропонувати не кожен «дизайнер».
  • Нас рекомендують друзям.
Показати контакти

Вакансії в Iva Building

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору