UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Компания «Спортмастер» в Києві

Компания «Спортмастер»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 листопада 2006

Опис компанії

Спортмастер, мережа спортивних супермаркетів

Наша місія

Розвивати успішний та ефективний бізнес, пропонуючи Клієнтам оптимальний асортимент якісних товарів для спорту та активного відпочинку при оптимальному рівні сервісу.

Ми — спортивний магазин для всієї родини! Все для спорту та активного відпочинку — від найпростіших спорттоварів до технологічного спорядження останнього покоління.

Щороку наші магазини відвідує понад 200 мільйонів чоловік.За загальними показниками ми давно увійшли в топ-10 світових роздрібних спортивних мереж, а в нашій країні ми міцно посіли перше місце. І неважливо, чи живете ви в Києві чи Дніпрі, Одесі чи Львові — ми завжди поруч!

Прагнучи бути ближче до вас, ми постійно розширюємо свою мережу: більше 450 магазинів в 200 містах на території України, Росії, Білорусії, Казахстану та Китаю — і це далеко не межа!

Товари високої якості за розумними цінами — так можна описати наш підхід до формування товарної політики, який ми реалізуємо протягом багатьох років. Ми ретельно відбираємо постачальників, відсіюючи невиправдано дорогих і підтримуючи тих, хто поділяє нашу точку зору.

Інтереси клієнтів завжди були і залишаються на першому місці. Для постійних покупців у нас діє система привілеїв — довгострокова Клубна програма «Спортмастер» дозволяє отримувати бонуси за кожну покупку і розраховуватися ними в подальшому. Крім того, учасники програм регулярно отримують спеціальні пропозиції та знижки на сервісні послуги.

Економити на здоровому способі життя більше немає необхідності: тепер спорт дійсно доступний всім!

Для деяких спорт — це серйозне сходження на пік, для деяких — легка прогулянка на велосипеді. І те й інше — активний спосіб життя, і ми враховуємо це в нашій асортиментній політиці.

Ми підтримуємо дитячі спортивні захоплення, шкільні програми, традиційні види спорту та види спорту, що розвиваються. Кожен наш покупець — спортсмен, кожна покупка — крок до здорової нації. Ми несемо спорт кожному — в національному масштабі!

При цьому ми приділяємо величезну увагу рівню технологічності всіх запропонованих товарів, чи то дитяча спортивна форма чи черевики для професійного трекінгу. Ми знаємо: сучасні технології дозволяють значно поліпшити результативність і безпеку занять спортом, отримувати від руху максимум задоволення. А на напівзаходи не згодні ні ми, ні наші покупці!

Протягом багатьох років ми робимо все для того, щоб люди могли по-справжньому насолоджуватися активним способом життя. Наша мета — забезпечити наших покупців спорядженням та обладнанням відмінної якості за доступними цінами.

Ми безпосередньо працюємо з найбільшими світовими брендами, а для багатьох з них є єдиними представниками на українському ринку.

Ми — стабільний і надійний партнер для тих, хто готовий розвивати свій бізнес разом з нами. Мережа франчайзингових магазинів COLUMBIA і СПОРТЛАНДІЯ покриває всю Україну і підтримує наше прагнення нести спорт і відпочинок всім, хто цінує активний спосіб життя.

Запрошуємо Вас стати частиною нашої КОМАНДИ!

Показати контакти

Вакансії в Компания «Спортмастер»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору