UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в "Компанія "Зоряний шлях" в Львові

"Компанія "Зоряний шлях"

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 22 вересня 2009

Опис компанії

ТзОВ «Компанія «Зоряний шлях» була створена у 2008 році. Як відомо, саме у цей час у світі та Україні почалась економічна криза. Знайти високооплачувану роботу на Батьківщині ставало все складніше. Тому, ми вирішили шукати партнерів за кордоном, які б допомогли нам вирішити проблему працевлаштування наших громадян. Першою країною з якою компанія почала працювати була Польща.
Спочатку ми зіштовхнулися із великою кількість проблем: світова криза, брак досвіду, недобросовісна співпраця. Тому, ми почали відбір партнерів, які зарекомендували себе як надійні та відповідальні, тим самим розширюючи коло своїх послуг та клієнтів. За дев’ять років роботи компанія стала досвідченішою, а її працівники більш компетентними. І в цей складний для нашої країни та її громадян час ми готові надати професійну допомогу у пошуку роботи із гідною оплатою.

Наша компанія працює у будівельній галузі. Ми маємо хороші варіанти для працевлаштування для будівельників всіх фахів. Наші спеціалісти успішно працювали та виконували свою роботу на об’єктах пов’язаних із Євро 2012,а саме: будівництво доріг, мостів,готельних комплексів, коттеджних містечок і стадіонів. На сьогоднішній день наші фахівці приймають участь у будуванні котеджних містечок та нових мікрорайонів у Варшаві,Вроцлаві та інших містах Польщі.

Сьогодні наша компанія розвивається та розширюється, відкриваються нові офіси. Ми постійно намагаємося використовувати найефективніші методи для пошуку роботи для Вас, із достойними умова житла та харчування.

У 2014 році ми прийняли рішення про запуск проекту з будови котеджних містечок в Україні. Наші спеціалісти з радістю допоможуть Вам переїхати у свій дім за короткі строки.

Чекаємо Вас у нашому офісі і зробимо все від нас залежне, щоб допомогти Вам у вирішення Вашої проблеми із пошуком роботи. А також побудувати для Вас високоякісне, сучасне, екологічне житло за короткий строк.

Ліцензія: №591 від 31.05.2016 року
Показати контакти

Вакансії в "Компанія "Зоряний шлях"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору