UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Lawly в Києві

Lawly

 Заблокована Перевірено
На сайті з 16 квітня 2021

Опис компанії

Кілька слів про нас

Lawly – це платформа для швидкого пошуку юристів і юридичних послуг.

З одного боку, ми зібрали найпопулярніші юридичні послуги та структурували їх по категоріям – результатом цієї роботи став зрозумілий і зручний «Каталог юридичних послуг».

З іншого боку, була пророблена колосальна робота по збору загальнодоступної інформації про фахівців юридичної сфери – результатом же цієї роботи став обширний «Каталог юристів».


Чим гарний сервіс Lawly

Також хотілося б окремо відзначити переваги такого підходу. В його суть вкладений принцип «WIN – WIN – WIN» – коли кожна сторона, пов’язана з ресурсом, залишається у виграші:

  • З одного боку, ресурс дозволяє Клієнту швидко і якісно знаходити те, що допоможе вирішити його проблему. Якщо є необхідність знайти фахівця поблизу – не проблема, зручний «Пошук юристів» знайде потрібну людину. Якщо ж цікавить певна послуга в даній сфері – і тут є рішення, а ім’я йому – «Пошук юридичних послуг».
  • З іншого боку, за допомогою юридичної платформи Lawly Юрист отримує можливість швидше «отримати» свого Клієнта. Як доповнення, Юристу надано функціонал для діджиталізаціі свого бізнесу – це невід’ємна частина підвищення його рентабельності. Адже як говорив Білл Гейтс: «Якщо Вашого бізнесу немає в Інтернеті, то Вас немає в бізнесі».
  • Ну і що стосується самого сервісу Lawly. Ми можемо залишитися у виграші тільки в тому випадку, коли і Клієнт, і Юрист залишаться задоволені. Це і є квінтесенція нашої Місії – «Юриспруденція в два кліки».
Показати контакти

Вакансії в Lawly

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору