UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Лео-Вест Груп в Львові

Лео-Вест Груп

 Заблокована Перевірено
На сайті з 13 лютого

Опис компанії

Ми компанія, яка динамічно розвивається в галузі транспорту, логістики та експедирування з початку 2012 року.

Ми займаємося організацією перевезень повних, негабаритних, небезпечних (ADR всіх класів) і збірних вантажів, як на території всієї Європи, так і по Україні.

Наша головна мета – найкраща реалізація поставлених перед нами завдань шляхом застосування сучасних рішень у сфері логістичних послуг. Наш транспорт, а також широкі угоди про партнерство з перевізниками, дозволяють нам організувати будь-які транспортні засоби та транспортувати будь-який вид вантажу незалежно від його розміру та ваги. З огляду на задоволення потреб клієнтів, ми постійно розширюємо спектр наших транспортних можливостей, що дає можливість оптимально вибрати рішення для потреб клієнта.

Висококваліфікований та компетентний персонал гарантує професіоналізм і повну відданість турботі про кожного нашого партнера. Ми намагаємось гнучко підходити до всіх клієнтів, і, виходячи з їх пропозицій, вибираємо для них оптимальні логістичні рішення. У нас є досвід, отриманий у співпраці з вимогливими виробниками, що працюють у галузі автомобільного обладнання, а також електроніки / побутової техніки, де в першу чергу необхідні короткі терміни доставки та безпека вантажів.

Реалізуючи послуги експедиції, ми забезпечуємо найвищу якість, своєчасність та безпеку. Ми базуємо наше співробітництво на взаємному партнерстві та цілісності.

Показати контакти

Вакансії в Лео-Вест Груп


Часто шукають

↑ Вгору