UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Marie Fresh Cosmetics в Бучі

Marie Fresh Cosmetics

 Заблокована Перевірено
На сайті з 23 січня

Опис компанії

"Marie Fresh Cosmetics" - це виробник натуральної косметики, створеної лікарем-косметологом з високою ефективністю та унікальними концентрованими формулами.

Для нас важливими є всі етапи виробничого процесу: від вхідного контролю сировини до тестування фінального продукту. Тому ми використовуємо найкращу сировину світових постачальників, дотримуємося концепції чистого виробництва, використовуємо професійне обладнання, розробляємо унікальні косметичні формули та маємо європейський сертифікат GMP. 

Чому з нами круто?

Якість.
 


Перше, що згадують люди, думаючи про нашу косметику: ефективність та якість. І ми пишаємось цим. Тому якість — одна з найголовніших наших цінностей.


Відкритість. 


Ми завжди сприймаємо будь-який зворотній зв'язок та розглядаємо будь-які ідеї. Ви можете повідомляти про свої погляди на підходи, ситуації, механізми. Вони будуть сприйняті з відкритої, конструктивної та дружньої сторони.


Дружба та повага. 


Так чи інакше ми одна велика родина. Ми досягаємо успіху разом, ми пізнаємо невдачі та перемоги разом і прагнемо разом змінювати  світ. Ми поважаємо себе, колегу, клієнта.


Професіоналізм та амбітність. 


Ми дуже активно розвиваємось. У нас дуже високі вимоги до себе та саморозвитку. Ми намагаємось вийти на пік професіоналізму. Ніхто з нас не зупиняється, а навпаки, намагається бігти швидше, ніж біг учора. 

На ринку ми більше  ніж 7 років. З 2023 року вийшли на міжнародний ринок та не збираємось на цьому зупинятись.

Наш сайт - mariefreshcosmetics.com/ 

Наш інстаграм - instagram.com/marie_freshcosmetics/ 

Показати контакти

Вакансії в Marie Fresh Cosmetics


Часто шукають

↑ Вгору